Babalar günü geliyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan blue_eye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
büyük gün geldi babama bugün hediyesini alıyorum ve babam hafta sonu ankaragücü taraftarı oluyo:)

haziranın 3. pazarıydı enginim ben bu hafta alayım dedim hediyeyi ama gittiğime pişman oldum ben babama hediyeyi babamın kredi kartından alacaktım onunda şifresini değiştirmiş kalleş baba hediye alamadım:)artık bizde elini öpecez napalım ya zaten bu babalar günü filan fasa fiso ya benim için hergün babalar günü:)

bugün babalar günü ama babalar gününü ben dün kutlamıştım babamın bugün babalar gününü gölgede bırakan bi olay yaşandı benim için çok sevdiğim bi yakınım okulla beraber gittiği piknik dönüşü tem oto yolunda yaptığı kazs sonucu vefat etmiştir.SENİ SEVİYORUM FATMA KÜBRA BOZKURT MEKANIN CENNET OLSUN...

bugün babalar günü ama babalar gününü ben dün kutlamıştım babamın bugün babalar gününü gölgede bırakan bi olay yaşandı benim için çok sevdiğim bi yakınım okulla beraber gittiği piknik dönüşü tem oto yolunda yaptığı kazs sonucu vefat etmiştir.SENİ SEVİYORUM FATMA KÜBRA BOZKURT MEKANIN CENNET OLSUN...

başın sağolsun onur. Allah rahmet eylesin, ailesine sabır versin.

başın sağolsun onur Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

başın sagolsun kanks...telefondada konustuk gerci cok üzüldüm...ALLAH mekanları cennet olsun yattıkları yer nur içinde olsun...Ailesine sevdiklerine ALLAH sabır versin geride kalanlara uzun ömürler versin....(Amin)

başın sagolsun kanks...telefondada konustuk gerci cok üzüldüm...ALLAH mekanları cennet olsun yattıkları yer nur içinde olsun...Ailesine sevdiklerine ALLAH sabır versin geride kalanlara uzun ömürler versin....(Amin)

amin tarki can bizede başka bişey demek düşmez zaten saolasın kardeşim teşekkür ederim...

Allah rahmet etsin.Allah ailesine sabırlar versin.mekanları cennet olsun..gene trafik kazası gene ölümler bu Türkiyenin bitmez sorunu hepimizin başı sagolsun..bitsin artık bu ölümler sönmesin ocaklar..
şu trafik kurallarına uyulsun,uymayanlar çok agır cezalandırılsın.
bizler birkaç gün sonra unuturuz ama ateş düştüğü yeri yakar...

başımız sagolsun onurum..acı hepimizin acısı..tanıdık olmasına gerek yok sonuçta bir insan canı yok olup gidiyor...kolay degil..Allah ailesinede sabırlar versin..

Oratagım hediyeye gerek yok en büyük hediye benim bitanecik kızı daha ne olsun :p

Geri
Üst Alt