Ayrılık

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eebru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iki yabancıyız artık seninle öyle mi
yani bir daha konuşmayacağız seninle
yani görmeyeceğiz birbirimizi
bi daha kavga etmeyeceğiz öyle mi
yani bir daha hiç sevişmeğeceğiz
yani sesini duymayacağım bir daha
dokunmayacağım sana
yani kokunu içime çekemeyeceğim öyle mi
gözlerine bakamayacağım yani
hadi ayrılık neyse de
olmayacaksın sen artık öyle mi
hiç mi???

benim için de net olarak budur.Teşekkürler;)

umudur yani.başka birşey yok mu.YA ebedi dünyadan ayrılık o nasıl.

Budur.Ebedi dünyadan ayrılanlar yorum yapamayacaklarına göre bizle idare edeceksin

Bak bu da güzeldi.heehee.hahaaaaaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaa.ilahi adın neydi senin cicim.bazen çok kaliteli esbiri yapıyorsun.işte budur.tek rakibin Türk havayolları.Yol biter dert bitmez.hadi benim yolun uzun tutma beni görüşürüz.

Bak bu da güzeldi.heehee.hahaaaaaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaa.ilahi adın neydi senin cicim.bazen çok kaliteli esbiri yapıyorsun.işte budur.tek rakibin Türk havayolları.Yol biter dert bitmez.hadi benim yolun uzun tutma beni görüşürüz.

ama sen hiç kaliteli bir şey yapmıyorsun

sevgiliye-ayrilik-mektubu.jpg

bence ayrılık gözyaşıdır...

bir soru sordum ama değil mi? cevap vermiyeceksen ben de muhatab almayayım seni.bileyim de ona göre konuşalım değil mi?

sen kimsin bee alırım bak seni aşağıya.terbiyesiz.iyice cılgını çıkardın haa.seni adam yerine koyanda hata.bak Ahlaksızın yaptığına ya.Beş kuruşluk keyfimiz vardı içine etti ya.buyur burdan yak.koministler gibi davranacağım sana onlar muhatab olmuyor dediğpin gibi .ama bana yakışmaz.seni bir defalığına affediyorum.şu forum editörlerinden de mi nasibini almıyorsun bir çaylarını iç posikolojin düzelir.bana ne ya.altta kalanın canı çıksın.böööö öcüüüü.

arkadaşlar lütfen.. aradki saygıyı korumaya dikkat edelim

Arkadaşlar sakin olalım lütfen yakışmıyo bu davranışlar
İyi forumlar

abuk subuk haraketler ediyor .adamın canını sıkıyor.zaten bir daha konuşan senin gibi olsun elmy...töbe töbee.esteğfirullah.sabrımı deniyor ama.bakalım sonu kötü bitmez inşallah.

Sen kendi kendine celalleniyorsun.Ben seni tınlamıyorum bile.Defol başımdan!

ya neyese kapatalım bu konuyu..

Tamam uzatma şimdi kafanı kıracam.konuşma artık.hem suçlu hem güçlü bir de konuışuya ya.cevap yazma yoksa....

hasta mısın sen ya.Yaşın kaç 9 falan mı?Kim seni gaza getirip üzerime salmışsa ona selamımı söyle alsın gazını.

ya arkadaşlar lütfen sakin olun ve birbirinizi kıracak sözler artık söylemeyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri