B BURCU Çok Özel Üye Kayıtlı Öğrenci 19 Haz 2009 #23 Seni tanıyorum ama profilden çıkartamadım Ateş gibi bir kızz
B By_tr Kayıtlı Öğrenci 20 Haz 2009 #26 geçmişin çıkarsız dostluklarını özlemiş ondan kopamamış kararlı bir duruş sergiliyor
R rainbow Kayıtlı Öğrenci 20 Haz 2009 #27 Bir çiçek için hayatını değiştiren.....dikenlerini umursamayan arkadaşım .....
B BURCU Çok Özel Üye Kayıtlı Öğrenci 20 Haz 2009 #29 Her ortama ayak uyduran sempatik biri Güler yüzlü olduğuda kesin
B BURCU Çok Özel Üye Kayıtlı Öğrenci 20 Haz 2009 #31 Profilden deil ben şahsen yorum yapmak istiyorum adı gibin :d Tam bir numara kişilerden harbiii güzelmi güzel Daha yazarımda yazmayayın en iisi
Profilden deil ben şahsen yorum yapmak istiyorum adı gibin :d Tam bir numara kişilerden harbiii güzelmi güzel Daha yazarımda yazmayayın en iisi
R rainbow Kayıtlı Öğrenci 20 Haz 2009 #32 arasanızda bulamadığınız ,bulsanızda onun yerini dolduramayacağınız yegane kişilerden biri .....
B BURCU Çok Özel Üye Kayıtlı Öğrenci 20 Haz 2009 #33 Aynen sende öylee yerini kise alamaz canım benim
B By_tr Kayıtlı Öğrenci 26 Haz 2009 #36 Saf Duru Yüksek dozda özgüvan ihtiva eden 5000 gibi 4 haneli tecrübe puanına sahip tecrübeli insan
R rainbow Kayıtlı Öğrenci 30 Haz 2009 #38 Avatarı için''' no commet ''...resimde ne olduğu anlaşlamıyor çünküm...
S Sonkez Kayıtlı Öğrenci 30 Haz 2009 #39 yüReqTe SaqLı qösLer qöRmesiNi BiLeNe ! avatar güzelmiş kalbi gibi aynen nerden buldun acep bu avatarı
yüReqTe SaqLı qösLer qöRmesiNi BiLeNe ! avatar güzelmiş kalbi gibi aynen nerden buldun acep bu avatarı
B BURCU Çok Özel Üye Kayıtlı Öğrenci 30 Haz 2009 #40 avatardan asik gibi görünsede aski askiya alan biri :_) biri dedigim bizim engin da