B By_tr Kayıtlı Öğrenci 1 Şub 2010 #244 amanıon bu şeker şey bişiye sinirlenmiş anlaşılan nasıl bakıyor öle güzeldi 10 üzerinden 7 100 üzerinden 90
amanıon bu şeker şey bişiye sinirlenmiş anlaşılan nasıl bakıyor öle güzeldi 10 üzerinden 7 100 üzerinden 90
? ............................. 1 Şub 2010 #245 fifti fifti .... 50 yani ne eksik ne fazla... azı yarar çoğu zarar ortası uyar...
? ............................. 1 Şub 2010 #247 gizemli avatra benden taaaaammm 5 puan.... (düğünlerdeki takı merasimi aklıma geldi nedense... ) not:5 üzerinden...
gizemli avatra benden taaaaammm 5 puan.... (düğünlerdeki takı merasimi aklıma geldi nedense... ) not:5 üzerinden...
H Hazır-Cevap Kayıtlı Öğrenci 1 Şub 2010 #248 Alman_' Alıntı: gizemli avatra benden taaaaammm 5 puan.... (düğünlerdeki takı merasimi aklıma geldi nedense... ) not:5 üzerinden... Genişletmek için tıkla ... Takı merasimi nasıl geldiki Alman aklına şasırdım doğrusu 85 demiştim :
Alman_' Alıntı: gizemli avatra benden taaaaammm 5 puan.... (düğünlerdeki takı merasimi aklıma geldi nedense... ) not:5 üzerinden... Genişletmek için tıkla ... Takı merasimi nasıl geldiki Alman aklına şasırdım doğrusu 85 demiştim :
? ............................. 1 Şub 2010 #249 bilmem söyleiş tarzımdan heralde tek fark buraa bennden demişim biraz abes kaçıyor farkındayım... : aynı değişmicek.. 5
bilmem söyleiş tarzımdan heralde tek fark buraa bennden demişim biraz abes kaçıyor farkındayım... : aynı değişmicek.. 5
? ............................. 2 Şub 2010 #255 AYSEM_1687' Alıntı: 10****** kardeşime Genişletmek için tıkla ... msjın yanlış yere gitti galiba... kardeş-mardeş dediğine göre... değilse bacıma bendende 10........
AYSEM_1687' Alıntı: 10****** kardeşime Genişletmek için tıkla ... msjın yanlış yere gitti galiba... kardeş-mardeş dediğine göre... değilse bacıma bendende 10........
? ............................. 2 Şub 2010 #257 bana söylenen kardeş lafını ppek yabancılamışım bu forumda.. ondan olabillir... dostuma benden 9 .... (seni nası geçtim ama )
bana söylenen kardeş lafını ppek yabancılamışım bu forumda.. ondan olabillir... dostuma benden 9 .... (seni nası geçtim ama )