Aşk

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan isokor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Banami katiliyor: ) Kandirmayin beni: )
Asah hocam beni yalnis anladin , genelleme degilde, genelde tarla isi vs yapinca, eller yipranir. Ask guzel elle dokunmaksa dedim bende, köyde yasanmamasi lazim gelir. Ama Ask el de degil kalptedir dedim. Ya sen edebiyatcisin bide , beni anlamiyosun ama : )

Banami katiliyor: ) Kandirmayin beni: )
Asah hocam beni yalnis anladin , genelleme degilde, genelde tarla isi vs yapinca, eller yipranir. Ask guzel elle dokunmaksa dedim bende, köyde yasanmamasi lazim gelir. Ama Ask el de degil kalptedir dedim. Ya sen edebiyatcisin bide , beni anlamiyosun ama : )
ask el guzellı degıl yurek ıster ben bunu bılırım yuregı olmayanda bole seyler atar ortayaa

Ayrilmis olabiliriz, ama ben burdayken , gördümü bile bile, karsi cinsten birine sen nasil katilirsin ya, birlikte forumda yazdiklarimizindami hic hatri yok. Bu kadar vicdansiz oldunu bilmiyodum.

Ayrilmis olabiliriz, ama ben burdayken , gördümü bile bile, karsi cinsten birine sen nasil katilirsin ya, birlikte forumda yazdiklarimizindami hic hatri yok. Bu kadar vicdansiz oldunu bilmiyodum.

ciddi ciddi bide neler yazıyosun :haha

Üstüne çok konuşulmuş ama zaten birine aşıksan onun her yeri her özelliği mükemmel gelir sana...
Doğal olarak elleride sana çok fazla güzel gelecektir.

Geri
Üst Alt