Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kesinlikle kariyer. aşk ile mantık aynı şey değildir ve mantığın önüne geçemez geçsede az sürer sonra mantığınla anlarsın mantığınla düşünerek keşke dersin.. heyecandır aşk,kör gibisindir aşık iken. bu tamamen benim kendi düşüncem,kariyerimi elime alırım sonra seveceksem severim birisini.can yücel'in de dediği gibi,öyle körü körüne bağlanmayacaksın bişeye adam bişey biliyor ki söylüyor ama dimi
aşkı seçerdim. zaten insan aşık olunca mantık falan kalmıyo alt üst oluyo insan sadece kariyerle mutlu olamaz. tamam bu devirdede parasız da bişey olmuyo ama yetecek kadar maaşın olduktan sonra aşk olması en güzeli.. tabi bence
aşkı secıcem ben de cunku aşk guzel bı duygudur.Bi gun gozlerın dalarsa kirpıklerin islak anılarınlan basbasaysan o zaman anlarsın karda acan çiçek gıbı yazın ensıcagında usumek urpermek gıbı ...asksız olmaz
bence de ikisi bir arada yürüyebilir insan birisini seviyodur ve kariyer için yurt dışına gider yurt dışına gidince aşk bitmezki karşıdaki anlayışlı olduktan sonra hem aşk dahada artar çünkü özlem olur ikisindede