aşk herşeyi affedermi???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan selin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Aşk Herşeyi Affeder mi?

• Evet

Oy: 16 19.3%
  • Hayır

Oy: 55 66.3%
  • Kararsızım

Oy: 12 14.5%

• Kullanılan toplam oy
    83
gerçek aşk olmadıgna gore herkes bi şeyler yapmak için bi ayrılır bi barışırlar ihanet aldatma fark etmez yani:(

bence aşk herşeyi affetmemeli gönül isterki affet ama gurursuzda olunmuyo

aşk herşeyi affetseydi ayrılmazdım:)

slm arkadaşlar aşkta gurur olmaz çunku birini çok sewyosan onun için guruunu asende bunu fark etmesn ayaklar altna serersin onun için gerçek aşk yok bizim aşk dedgmiz aslnda alışkanlıktr aşk degldr :D

affetmemeli.aşka değen insan hata yapmayan insandır:(

bence affetmeli ama affedilecek şeyleri ve karşı taraf buna değecekse affetmeli yoksa herşeyi ben seviyorum onsuz yapamam diye ses çıkmaz göz yumulursa karşı tarafın hataları bir süre sonra alışkanlık yapar. bi daha yapmaz diye birşey yoktur yine yapacaktır çünkü bir insan değişmez değiştiremiyorsunuz neyse o ya kabul edilecek ya da çekip gidilecek ama bence ilerde üzülmemek için şimdiden vazgeçme en iyisi en hayırlısıdır
(yaşadım biliyorum )

Kişiye kalmış bişey kimisi vardır çok duyarlıdır en ufak şeyi affetmez ben gibi. Kimiside eşi yada sevgilisi başkasıyla olsa affeder. Birazda Mide meselesi.

affetmemeli. affederse o başka bişey olur.

herseyı degıl ama bı cok seyı affeder sanırım

bence herşeyı affetmez

artık bır sey yapmayacagına ınanıyorsan guvenıyosan(cok kotu bır sey olmıycak tabı)affedebılırsın bence. ama tekrar yaptıgında ben dayanamam artık onada sadece gıt demem baska seylerde olur

herşeyi affedip kendine olan saygısını yitirmemeli insan

birçok şeyi alttan alsada aşk, ihaneti zannetmiyorum alttan alsın.. ihanet asla ikinci bi şansı haketmez..

af edip etmeme yaşanan olaya bağlı.ufak tefek hataları hepimiz affedebiliyoruz. ama asla afetmememiz gereken hatalarda var. sonuç olarak aşk herşeyi afetmemeli gururumuzu incitecek bir hatayı neden affedelimki?

Süper yorum, üstüne ekleyecek birşey bulamadım.

kalbimi acıttıysa asla affetmem aşkında bir gururu var...

herkesn fikri farklı sncta. bncede aşk herseyi affetmz ama duygularla harekt ettğnde bazen affedebiliyoo (:

Geri