K kevin_norton Mezun Kayıtlı Öğrenci 6 Ara 2010 #21 Ben gidiyorum ozaman.Bensiz daha iyi olacak burası herhalde.
S sonsuz_nur Yüksek Lisans Öğrencisi Kayıtlı Öğrenci 6 Ara 2010 #22 nereye gidiyosun kevin niye gidiyosun ne alaka bensiz daha iyi olcak dyosunn bura kmseye ait degl seni kim dışlıyoki burda oyle düşünme
nereye gidiyosun kevin niye gidiyosun ne alaka bensiz daha iyi olcak dyosunn bura kmseye ait degl seni kim dışlıyoki burda oyle düşünme
H Hazır-Cevap AÖF Profesörü Kayıtlı Öğrenci 6 Ara 2010 #23 kevin_norton' Alıntı: Ben gidiyorum ozaman.Bensiz daha iyi olacak burası herhalde. Genişletmek için tıkla ... Geçen günde bu konuyla ilgili sana söylediklerimi unuttun yıne by nort.Nereye gidiyorsun hepimiz bir aileyiz burada.Kimsenin tapulu yeri değil ki!
kevin_norton' Alıntı: Ben gidiyorum ozaman.Bensiz daha iyi olacak burası herhalde. Genişletmek için tıkla ... Geçen günde bu konuyla ilgili sana söylediklerimi unuttun yıne by nort.Nereye gidiyorsun hepimiz bir aileyiz burada.Kimsenin tapulu yeri değil ki!
H Hazır-Cevap AÖF Profesörü Kayıtlı Öğrenci 6 Ara 2010 #24 Neyse konu dağılmasın devam edebilirsiniz arkadaşlar...
S SIRMA Not Arayan Kayıtlı Öğrenci 10 Ara 2010 #26 bence de açıklamalarıyla bilgileriyle ömer evran.....
S SIRMA Not Arayan Kayıtlı Öğrenci 10 Ara 2010 #27 kevin_norton' Alıntı: Ben gidiyorum ozaman.Bensiz daha iyi olacak burası herhalde. Genişletmek için tıkla ... kırgın yazılmış bir mesaj ondan kevin norton adlı üye
kevin_norton' Alıntı: Ben gidiyorum ozaman.Bensiz daha iyi olacak burası herhalde. Genişletmek için tıkla ... kırgın yazılmış bir mesaj ondan kevin norton adlı üye