Aşağılanan öfkeli öğrenci masalı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hafsa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

KONPOZİSYONU DEGERLENDİRİN

• Ehişte

Oy: 0 0.0%
  • Berbat olmuş

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .
emeğine sağlık ilginç olmuş :)

evet değişik bir yazı olmuş keza benzetmelerde ahenk katmış yazına:)
aöf'lü olmak zor örgüne göre herşeyi kendin yapmak zorundasın .. aöf'lü olduğunu söleyince hadi be oda üniveriste mi diyen çokk... dışardna bakınc abasit gibi görülen bu ünüversite kazanması kolay ama bitirmesi en zor üniveristelerden biri..

paylaşımın için teşekkürler kardeşim, yüreğine sağlık:)

evet aöf girmek kolay ama bitirmek okadarda kolay diiil .... çok ugraştırıyor insanı ama yinede iiiyiiki girmişimm diyorum şimdi ... nekadar insanlara en azından yakınlarıma bilee kabul ettirememişken üniversiteli oldığumu okumak çok yıpratıcı oluyoo bi yerden sonraaaa:(

aynen katılıyorum .. çevrendekiler ay buda üniveristemi diyorlar ? ne kadar can sıkıcı bir durum ... açıklama yapmaz zorunda kalıyorsun üniversitele ile ilgili ... önemli olan zoru başarmak ... büütn aöflilere başarılar diyorum bu sınavda

teşekkürler ama aof li olmanın en yıpratıcı yanı buu herzaman hafife alınmak tabikide bizim suçumuz diiil ama insanların kafasındaki tabuları yıkmak kolay diiiil.... özellikle karşındaki bilinçsizse ne kadar anlatırsan anlat nafileee ... zor oluyor böle okumak

hmm dert etme o zaman çocuklarla birlikte büyürsünüz ;);):p
osmanlı imparatorlugu zamanında çocuk eğitimcilerinn şahitliğine şahit aranırmışş çocularla uğraşann insanlar çocukların anlamalarıı için onlarınn düzeylerinee indiklerii içinn çocuklaşırr buda karakterlerinee yansırmışş zanaatimizz çocukk eğitimciliği olduğuu içinn benn hallaa çocuğuummm :)))

Geri
Üst Alt