Arkadaslar Hangi Derslerden Deneme sinavi Ihtiyaciniz Var?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

BURCU

Çok Özel Üye
Kayıtlı Öğrenci
Arkadaslar Hangi Derslerden Deneme Sinavi Ihtiyaciniz Var?

Arkadaslar Hangi sinavlardan Deneme Sinavlarinin eksikligini düsünüyorsunuz. Belirtirseniz ona göre ekleme yapilacaktir. Herkeze kolay gelsin:)

Arkadaşlar Final denemelerini eklemeye başladım ama dersler çok fazla yetişebilirmiyim bilmiyorum. Yeteri kadar boş zamanımda soru ekliyorum siteye. Genelde yoğunluk olan derslere ekliyorum. Açıkcası Duyarsız kalınan derslere hiç soru ekleyesim gelmiyor. Bu yüzden gözümden kaçan dersleri bana iletir ve yoğunluk sağlarsanız Soruları ekleyebilirim. Herkeze başarılar :)

Her Dersten ücer tane olmak üzere Ara (vize) Deneme Sinavlari Eklemekteyim Yeni Sistemlere Göre.. Ders olarak Belirtirseniz Daha faydali olabilir Vede Daha cok Fayda Görebilirsiniz.. :)

laborant ve veteriner saglık okuyorum 1. sınıf mikrobiyoloji ve immünoloji sorularına ihtiyacım var tsk ederim

girişimcilik dersi arkadaşlar şimdiden emeği geçen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. allah cümlemizin yardımcısı olsun...

acık ogretım onlısans mezunuyum işletme hazırlık cıkms sorları nereden bulurum acaba

yanlıs yazdım pardon dgs le ısletme 3 hazırlık okuyorum cıkmıs sorular nerden bulurummm acab

Geri
Üst Alt