Arkadaşlar Final Sonuçları ve Bütünlemeye Gireceğimiz Yerler Evlere Postalanmaya Başladı...Gelenler Buraya ;

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan UZMANN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

UZMANN

Kayıtlı Öğrenci
Arkadaşlar henüz bana gelmedi ama arkadaşlara final sonuçları ve bütünlemeye girecekleri yerlerle ilgili posta tebligatı gelmiş..
Gelenler varsa burada paylaşsın lütfen..
Ona göre merak eden arkadaşlar postahanelere sordurabilir ama daha vakit var yine de gelenler paylaşabilir...

Arkadaşlar gelmeye başladı! Bilginize...
Gözümle gördüm hem de bikaç kişiye değil.. Biçok kişiye...
Bu sene geçen senelere nazaran erken gelicek deniyordu, hatta onur belgemi almaya gittiğimde sormuştum Aöf bürosuna, yakında gelir demişlerdi bundan 1 hafta önce...
Yani bu yakınlarda gelmeyenler beklesin, evinize ulaşacaktır...
Selametle...

Sınav Yeri

Benimde sınav yeri kağıdım geldi 2 gün oluyor.
Sınava girecek herkese şimdiden başarılar, inşallah herkes geçer.

geldi.

Arkadaşlar henüz bana gelmedi ama arkadaşlara final sonuçları ve bütünlemeye girecekleri yerlerle ilgili posta tebligatı gelmiş..
Gelenler varsa burada paylaşsın lütfen..
Ona göre merak eden arkadaşlar postahanelere sordurabilir ama daha vakit var yine de gelenler paylaşabilir...

bana da geldi, ya benim sıkıntım başka 3 derse girdim diğerlerinin sınavlarına giremedim. aöf bürosu71 alırsam geçeceğimi söyledi acaba geçebilir miyim gerçekten bide matematiği asla geçemem nasıl çalışacağım yaa ......

bana da geldi, ya benim sıkıntım başka 3 derse girdim diğerlerinin sınavlarına giremedim. aöf bürosu71 alırsam geçeceğimi söyledi acaba geçebilir miyim gerçekten bide matematiği asla geçemem nasıl çalışacağım yaa ......

71 ile kesinlikle geçersin, evet..
Ders çalışma tekniğin ise sana kalmış...

arkadaşlar herkese sınavda başarılar diliyorum umarım istediğiniz notları ve emeğinizin karşılığını alırsınız

amin inşallah herkes sınavlarda başarılı notlar alarak mezun olurlarr ve bir üst sınıfa geccek olanlar bu mutluluğu inşallah yaşarlar

benim kağıdım dün geldi arkadaşlar 4. defa aynı okulda inş. son sınavıma gireceğim bende başarılar diliyorum

Ya arkadaşlar ben sınıfı hiçbir dersimi bırakmayarak, yani bütlere kalmadan geçtim..
Büt. sınavına girmeyeceğim ama bana da final sonuçlarının yazılı olduğu mektup gelecek mi? Bekliyorum ama yok yani gelmedi..
Bütlere girecek olanlara tek tek geliyor, bana gelmicekse ben de beklemeyim,
bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen, saygılar..

Geri
Üst Alt