arkadaşlar bir sorum olacak ?

Mustafa_64

Kayıtlı Öğrenci
ben bu yıl açıktan adalet okuyacağım seneye tekrar sınava girsem ve adalet meslek yüksek okulunu örgün kazansam. 2.sınıftanmı başlıcam yoksa tekrar 1.sınıftanmı başlıcam cevabınız için şimdiden teşekkürler :D

Açıköğretim ile Örgün eğitim farklıdır, sen bu yıl aöf de not ortalamanı 80 üzeri tutarak seneye yatay geçişle örgün eğitim 2.sınıftan devam edebilirsin.

Ama öss ye Girerek Adalet kazanırsan 1. sınıftan başlarsın.

Ya benim kafama bir şey takıldı. Şimdi ben bu sene h.ilişkiler 2. sınıfa geçtim. Ders ortalamam 70. Seneye 2. sınıfta ortalamayı 80 ve üzeri tutsam örgüne geçebilecekmiyim. 3. sınıfı işletme olarak devam etmek istiyorum. Nasıl olacak tam bilemedim.Yani işletme örgüne mi geçmek isteyeceğim. Yada öyle bir hakkım olmayacak mı ??

Ya benim kafama bir şey takıldı. Şimdi ben bu sene h.ilişkiler 2. sınıfa geçtim. Ders ortalamam 70. Seneye 2. sınıfta ortalamayı 80 ve üzeri tutsam örgüne geçebilecekmiyim. 3. sınıfı işletme olarak devam etmek istiyorum. Nasıl olacak tam bilemedim.Yani işletme örgüne mi geçmek isteyeceğim. Yada öyle bir hakkım olmayacak mı ??
zaten buyıl senin okul bitiyor seneye işletme seçip not ortalamanı 80 yapsan olur

Geri
Üst Alt