arkadaşlar açıköğretimle ilgili ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ragut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ragut

Üyeliği durduruldu
Arkadaşlar açık öğretimin e -öğrenme portalında e- alıştırma bölümündeki konuları hepiniz okuyorsunuzdur allah aşkına buzamana kadar hiç çıktımı şahsen iktisat teorisi dersini inceliyorum sınavdaki sorularla pek alakası yok gibi birde kitaptaki zaten sorduğu soruları hiç sormasın bence resmen saçmalamış hiç çıktığıda ögrülmüyor nasıl bir sistem anlamadım gitti

Bu sene soru sisteminde bir çok srunun değişeceği tahmin edliyor butun derslerden olmasa bazı derslerden bence sen orayada çalışmaya devam et bilginin fazlası zarar olmaz sadece çıkmış sorular üzerine takılma herşeye hazırlıklı ol derim ben...

e-ögrenmeden bende yararlanıyorum iktisat teorisini bilmiyorum ama işletmedeki dersleri iyi anlatıyorlar sorularda idare eder

Arkadaşlar açık öğretimin e -öğrenme portalında e- alıştırma bölümündeki konuları hepiniz okuyorsunuzdur allah aşkına buzamana kadar hiç çıktımı şahsen iktisat teorisi dersini inceliyorum sınavdaki sorularla pek alakası yok gibi birde kitaptaki zaten sorduğu soruları hiç sormasın bence resmen saçmalamış hiç çıktığıda ögrülmüyor nasıl bir sistem anlamadım gitti

Geçmiş yıllara ait soruları Çözmenizi tavsiye ederim;)
Aynı sorulardan soru geliyor;)

e-sınav bölümünde arasınav sorularını çözdüm soruların cevapları yok sadece değerlendirme yapılıo bu sınav sistemi hiçbişey katmaz açıköğretimlilere

Geri
Üst Alt