Aramıza Nasıl Katıldınız..?

Sitemizi Nerden Duydunuz?

• Arkadaşımdan

Oy: 25 11.8%
  • Gazete-Dergi İlanlarından

Oy: 3 1.4%
  • Google Arama Motorundan

Oy: 128 60.7%
  • Diğer Arama Motorlarından

Oy: 5 2.4%
  • İnternet Reklamlarından

• Diğer..

• Kullanılan toplam oy
    211
test soruları arıyordum,googleden buldum.emeğiniz için tşkler.

muhasebeye çalışacaktım kaynak arıyodum googledan bu kaynaklara giriyordum sizin siteyle karşılaştım ve üye oldum.

Buranın bir çekim gücü var, arama motorları felan bahane... site kendini gösteriyor fazla lafa ne hacet :) Sayın Kurucular,Sayın yöneticiler ve sayın üyeler hepinize emeklerinizden dolayı teşekkür ederim... :) tam benlik bi konuşma oldu :D Yola devam ....

tesadüfen google aracılığı ile buldum çok faydalandım emeğiniz için teşekkür ederim kolay gelsin...

bende sınav sorularını ararken tesadüfen buldum iyiki de bulmuşum herkesin emeğine sağlık...

Sevgili arkadaşlar..
aofdestek.net ailesine hoşgeldiniz...
İyi paylaşımlar dileğiyle...

bende googledan çıkmış soruları arıyordum birden kendimi burda buldum:) ilk girdiğimde bu kadar şey beklemiyordum ama hergeçen gün siteye dahada fazla hayran kalıyorum:)

arkadşım sewtap bu sitede vememnun kalmış benimde aöfte okudugumu ögrenince tavsiyeetti onun sayesinde

ben sınavlara bi kaç gün kala soru araştırması yaparken tesadüf eseri buldum bu siteyi ve sonra üye olmak istedim iyiki olmuşum şimdi çewremde okuyan tüm arkadaşlarıma tawsiye ediyorum :)

ben sınavlara bi kaç gün kala soru araştırması yaparken tesadüf eseri buldum bu siteyi ve sonra üye olmak istedim iyiki olmuşum şimdi çewremde okuyan tüm arkadaşlarıma tawsiye ediyorum :)

İyiki olmuşsunuz:)
Eed ben tatlıfatoş'a rastladım mesela sizin arkadaşınızmış:)
Ne qüsel hergeçen qün sizlerle büyümeye devam ediyoruz:)

bende googldan çıkmış soruları ararken buldum

Google da çıkmış soruları araken yani inklap tarihi bu siteye gelmemi sağladı ilk defa bana bi faydası oldu :D üye oldukdan sonra moderatörlerden birinin hemen h.g mesajı yollaması da bu siteye bağlayan sebep oldu.Site için çalışkanlığınız ve hoş sohbetleriniz için tşkler:)

bende google buldum hep beraber buyuyoz işte:p

ben bu siteyi çok sevdim çk yararlı geldi bana tşk ederim.Yardımlarınız için.:p

bende google sınavlar yaklaştıkça artan stres saysinde vicdanımın sesi buraya getirdi
ve zaman geçtikçe anladımki iyiki getirmiş emeği geçen herkse bir kez daha teşekkürler..

Geri