B Burkacan Kayıtlı Öğrenci 9 Eki 2009 #1 Her yere baktım ama bilgi yok ara sınıf kayıtları ne zaman işletme 3teyim.
N nigar unutulmaz Kayıtlı Öğrenci 9 Eki 2009 #2 aöf bürosunu ararsan sanırım kesin bir tarih alırsın..kolay gelsin
S sonsuz_nur Kayıtlı Öğrenci 9 Eki 2009 #4 Burkacan' Alıntı: Her yere baktım ama bilgi yok ara sınıf kayıtları ne zaman işletme 3teyim. Genişletmek için tıkla ... ara sınıf demiş arkdaş ama ben anlamadım ara sınıf ne demkse
Burkacan' Alıntı: Her yere baktım ama bilgi yok ara sınıf kayıtları ne zaman işletme 3teyim. Genişletmek için tıkla ... ara sınıf demiş arkdaş ama ben anlamadım ara sınıf ne demkse
A AktüeL Kayıtlı Öğrenci 9 Eki 2009 #5 1. sınıf - yeni kayıt. 2. sınıf - ara sınıf 3. sınıf - ara sınıf - dikey geçiş - hazırlık sınıfı. 4. sınıf - ara sınıf - son sınıf. Hazırlık sınıfından 3. sınıfa kayıt için Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun. Ara sınıf kayıtları (kayıt yenileme) için Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun. Kolay gelsin.
1. sınıf - yeni kayıt. 2. sınıf - ara sınıf 3. sınıf - ara sınıf - dikey geçiş - hazırlık sınıfı. 4. sınıf - ara sınıf - son sınıf. Hazırlık sınıfından 3. sınıfa kayıt için Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun. Ara sınıf kayıtları (kayıt yenileme) için Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun. Kolay gelsin.
Z zirveakademi Kayıtlı Öğrenci 10 Eki 2009 #6 arasınıf kayıtları ne zaman Sitemizde reklam yapmak yasaktır.
L Linsey Kayıtlı Öğrenci 11 Eki 2009 #7 Ara sınıf , Yani Kayıt yenileme , 1-25 Aralık tarihleri arasında yapılmaktadır , Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun. .
Ara sınıf , Yani Kayıt yenileme , 1-25 Aralık tarihleri arasında yapılmaktadır , Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun. .