B Burkacan Kayıtlı Öğrenci Katılım 2 Ağu 2009 Mesajlar 7 Tepkime puanı 0 Puan 0 Yaş 37 Şehir Adana 9 Eki 2009 #1 Her yere baktım ama bilgi yok ara sınıf kayıtları ne zaman işletme 3teyim.
N nigar unutulmaz Kayıtlı Öğrenci Katılım 18 Mar 2009 Mesajlar 106 Tepkime puanı 1 Puan 0 Şehir Adana 9 Eki 2009 #2 aöf bürosunu ararsan sanırım kesin bir tarih alırsın..kolay gelsin
H Hazır-Cevap Kayıtlı Öğrenci Katılım 7 Eyl 2007 Mesajlar 3,297 Tepkime puanı 4 Puan 0 Web sitesi www.aofdestek.net 9 Eki 2009 #3 En yakın aöf bürosundan bilgi alabilirsin.
S sonsuz_nur Kayıtlı Öğrenci Katılım 30 May 2009 Mesajlar 1,858 Tepkime puanı 3 Puan 0 Yaş 37 Şehir Yozgat 9 Eki 2009 #4 Burkacan' Alıntı: Her yere baktım ama bilgi yok ara sınıf kayıtları ne zaman işletme 3teyim. Genişletmek için tıkla ... ara sınıf demiş arkdaş ama ben anlamadım ara sınıf ne demkse
Burkacan' Alıntı: Her yere baktım ama bilgi yok ara sınıf kayıtları ne zaman işletme 3teyim. Genişletmek için tıkla ... ara sınıf demiş arkdaş ama ben anlamadım ara sınıf ne demkse
A AktüeL Kayıtlı Öğrenci Katılım 4 Ocak 2009 Mesajlar 36 Tepkime puanı 0 Puan 0 Şehir Adana 9 Eki 2009 #5 1. sınıf - yeni kayıt. 2. sınıf - ara sınıf 3. sınıf - ara sınıf - dikey geçiş - hazırlık sınıfı. 4. sınıf - ara sınıf - son sınıf. Hazırlık sınıfından 3. sınıfa kayıt için Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun. Ara sınıf kayıtları (kayıt yenileme) için Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun. Kolay gelsin.
1. sınıf - yeni kayıt. 2. sınıf - ara sınıf 3. sınıf - ara sınıf - dikey geçiş - hazırlık sınıfı. 4. sınıf - ara sınıf - son sınıf. Hazırlık sınıfından 3. sınıfa kayıt için Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun. Ara sınıf kayıtları (kayıt yenileme) için Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun. Kolay gelsin.
Z zirveakademi Kayıtlı Öğrenci Katılım 10 Eki 2009 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 Puan 0 Yaş 45 Şehir Adana 10 Eki 2009 #6 arasınıf kayıtları ne zaman Sitemizde reklam yapmak yasaktır.
L Linsey Kayıtlı Öğrenci Katılım 26 May 2008 Mesajlar 458 Tepkime puanı 1 Puan 0 Şehir Adana 11 Eki 2009 #7 Ara sınıf , Yani Kayıt yenileme , 1-25 Aralık tarihleri arasında yapılmaktadır , Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun. .
Ara sınıf , Yani Kayıt yenileme , 1-25 Aralık tarihleri arasında yapılmaktadır , Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun. .