ismailcelik86
Yeni Üye
teşekkürler bilgilendirme için Allah herkesin yardımcısı olsun
325000/6500=50arkadaşlar maliyet muhasebesinden bir sorum olcaktı cevap verirseniz çok sevinirim
sipariş maliyet sistemini uygulayan üretim işletmesinde dönme içinde katlanılna g.ü maliyet tutarı 325000 ytl işletmede çalışılan direkt işçilik saati (dis)6500 saattir.dönem içinde (f)mamülünden 50 birim üretilmiştir.bir birim (f)mamülünden üretimi için 6 dis harcaması durumunda (f) mamülüne yüklenmesi gereken toplam genel üretim mlyt tutarı kaç ytl?
hayır hepsi değil.yarısından sorumlusunuz.genelde 7 ünite oluyor ama 16 ünitelik bazı derslerde 8 ünite çalışman gerekiyor.merhaba arkadaslar.ben isletme 1.sınıf ogrencsym ve fazlasıyla yenıyım hem acıkogretım konusunda hem de bu sıtede
smdı bnm anlmadm bısey var bu ara sınavda konuların hepsı mı dahıl oluyo![]()
benzer sorular var evet ama tamamı aynı değil tabiki.birde ben yardımcı kaynakların soru kitaplarından düzenleme açısından memnun değilim.mesela soruyu yazmıs hemen altında cvbı var.kitabın tamamı böle.sayfayı açtıgn zaman ister istemez birkaç sorunun cvbı aklında kalıyor.ve bence çok verimsiz oluyor.birçok yayının soru kitaplarına baktım hepsi böyleydi.ii akşamlar ben aof murat yayınları soru bankası almayı duşunuyom arkadaşlarım bna ordaki sorularla sınavdan çıkacak sorular aynımiş bi bilgisi olan cevap versin
anladııımmm..cok tesekkurlerhayır hepsi değil.yarısından sorumlusunuz.genelde 7 ünite oluyor ama 16 ünitelik bazı derslerde 8 ünite çalışman gerekiyor.
açık öğretim tarım bölümü ara sınav soru ve cevapları,arkadaşlar sınav yaklaşıldı soruları cevapları bulumıyorum[/QUOTE][]teşekkür ederim paylaşımlarınız için