Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ara Sınavdan En Yüksek Not İle - En Düşük Not Alan Arkadaşlara Hediyelerimiz var....
Arkadaşlar benim kamu 4.sınıf Bunlarda Benim Notlar
Maliye Politikası:73
Türk Dli:75
Yerel Yönetimler:87
Örgütsel Davranış:87
İnsan Kaynakrı Yönetimi:87
Türkiye Ekonomisi:90
Siyaset Bilimi:100
halkla ilişkiler 1.sınıftayım 2kırık notum var.kitapcının azızlıgıne ugradım cok calısmıstım.ama tabıkı gecensenenın güncellenmeyen yardımcı kitabından calısırsam sonuc bu olur.kırıklarımı cok daha düşük beklıyordum.ama düşündüğüm kadar kötü gelmedi.bütünlemeye kadar ikisinide vercem nasipseyanarım yanarım okadar üzerine düşüpte 2kırık not getırdıgıme yanarım.hevesim resmen kacmıstı.sonucları alınca rahatladım biraz...
1002 - Genel Işletme 75 - - -
1003 - Davranış Bilimlerine Giriş 90 - - -
1005 - Iktisada Giriş 69 - - -
1032 - Iletişim Bilgisi 47 - - -
1074 - Uygarlık Tarihi 40 - - -
1099 - Temel Bilgi Teknolojileri 80 - - -
1216 - Yabancı Dil 77 - - -
1410 - Hukuka Giriş 50 - - -
Ders As Ys Bs Başarı
1216 - Yabancı Dil 63 - - -
1475 - Medeni Usul Hukuku 50 - - -
2232 - Türk Dili 65 - - -
2252 - Atatürk Ilk. Ink. Tarihi 53 - - -
2447 - Insan Hakları Ve Kamu özgürlükleri 50 - - -
2448 - Ceza Muhakemesi Hukuku 73 - - -
2478 - Infaz Hukuku 80 - - -
2479 - Icra Ve Iflas Hukuku 50 - - -
2480 - Memur Hukuku 57
arkadaşlar ben bir dersten sadece 46 aldım diğerleri yüksek bu kaldığım ders i bütünlemedemi verecem yoksa ikinci sınavla birinci sınav ortalamasına mı bağlı geçmem lütfennnn acil cevap bekliyorum biri yardım etsin ne olur kafam karıştı
arkadaşlar cevap bekliyorum kimse yokmu benim ilk senem 6 dersi verdim ama bir ders ten 46 dan kaldım ben şimdi kalırmıyım yoksa ikinci sınavdan yüksek alırsam ikisinin ortalamasına göremi kalacam yada geçecem lütfen cevap verin
arkadaşlar ben bir dersten sadece 46 aldım diğerleri yüksek bu kaldığım ders i bütünlemedemi verecem yoksa ikinci sınavla birinci sınav ortalamasına mı bağlı geçmem lütfennnn acil cevap bekliyorum biri yardım etsin ne olur kafam karıştı
Final sınavından en az 52 alman gerekiyor arkadaşım.Eğer 52'den daha düşük bir not alırsan bütünlemede şansını denersin.Dediğim gibi final ya da bütünlemeden en az 52 not almalısın.Başarılar diliyorum...