Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ara Sınavdan En Yüksek Not İle - En Düşük Not Alan Arkadaşlara Hediyelerimiz var....
valla hiç sormayın biz anlasak mattan niye aöfü seçelimki gider normal bi ünide okuruz kendi başımıza nasıl halledelim matematiği benim 80 almam lazım soruların %70 şi demek nasıl yapıyımm doğru düzgün mat görmemişken
hayvansal ürünler 88
hayvanhastalıkları 77
türk dili 70
çevre sağlığı 58
aiit 87
laboratuvar teknikleri 92
sizlere teşekkür ediyorum bu notların bu şekilde olmasında sizlerin çok yardımı oldu.soru paylaşımınız için teşekkürler
suni tohumlama:100genel mikrobiyoloji:88 hayvan fizyolojisi:96 hayvancılık bilgisi:92 temel bilgi teknolojileri:77 ingilizce:63 tıbbi biy. ve genetik:62
merhaba
Bende yıllar önce matematik yüzünden kamu yönetimini bırakmıştım.Temeli olmayan kişinin aöf de matematik okuması çok zor. Belki özel dersle halledilebilir.Herkese başarılar.
suni tohumlama:100genel mikrobiyoloji:88 hayvan fizyolojisi:96 hayvancılık bilgisi:92 temel bilgi teknolojileri:77 ingilizce:63 tıbbi biy. ve genetik:62