ara sınava çok az kaldı arkdaşlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sinem73
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sinem73

Kayıtlı Öğrenci
evet arkadaşlar ara sınav için pek birşey kalmadı.herkes çalıştımı.moraller yerindedir umarım.çünkü bu çok önemli sınavın gidişatı açısından.ben bu sene sınava giremiyorum.ama girecek olan bütün arkadaşlarıma dua edecem.inşallah hepiniz dilediğiniz puanı alırsınız.hepinize sevgiler....

"sinem73" rumuzlu arkadaşım, öncelikle kendi adıma teşekkür ederim.
Bir aksilikten dolayı bu sene sınava giremediğini biliyorum, herşeyde bir hayır vardır, inşallah seneye yapılacak sınava girer ve başarılı olursun.
Ara sınavın çok önemli olduğu düşüncesine bende katılıyorum.Çünkü bunun telafisi yok ama final sınavının var ve hem final hemde bütünleme sınavında ara sınav sonucu dikkate alınacak.
Çalışmaya gelince;
Evet çalıştım, ama iki haftada daha da çalışıp iyi notlar alacağımı düşünüyorum.
Umarım herkeste çalışmıştır....

inşallah herkes iyi not alır.ve bütünlemeye gerek kalmaz.dualarım sizinle

bn daha konuların yarısına ancak gelebildim,oku oku bitmiyor..dua edin sınava kadar yetişsin..bnm merak ettiğim bir şey var,sınavda hangi derslerden kaç soru çıkıyor? işletme 1.sınıftayım..ve son dönemde çıkmış soruları sitede bulamadım..yardımcı olursanız çok memnun olurum..herkese başarılar..iyi akşamlar...

son dönemde çıkmış soruları deneyimli arkadaşlarımız var sitede onlara sor onlar biliyorlar.ama yinede iyice bak bence olması lazım.

ben işletme 3.sınıfa dikey geciş yaptım sunu soyleyebılırım calısmam gereken cok sey var ama tam olarak neresı yanı her kıtapta 15 unıte bulunmakta ve 15 unıtenın hepsınden mı sorumluyuz yoksa bellı bır yerındenmı bılen vardır mutlaka lutfen benı aydınlatın yoksa ısım cok zor

ben işletme 3.sınıfa dikey geciş yaptım sunu soyleyebılırım calısmam gereken cok sey var ama tam olarak neresı yanı her kıtapta 15 unıte bulunmakta ve 15 unıtenın hepsınden mı sorumluyuz yoksa bellı bır yerındenmı bılen vardır mutlaka lutfen benı aydınlatın yoksa ısım cok zor

Merhaba,
Kitapta ara sınav ve final için sorumlu olduğun kısımlar yazar ama hatırlatmak gerekirse genelde, toplam ünite sayısının yarısından ara sınavda(15 ünite varsa, 7 yada 8) , bütün ünitelerden final sınavında sorumlusun.
Şimdiden başarılar....

Arkadaşlar Herkese Arasınavda Başarılar Dilerizzzz!!! Umarım Başarılı Geçen Bir Sınav Olur Herkes Adınaa ... :D:D:D

arkadaşlar inş herkes için çok ii bi sınav olur hepinize başarılar diliyorum.
farklı konulardaki soru ve sorunlarınızı yetkili arkadaşlara ve bana sorabilirsiniz.

Merhaba,
Kitapta ara sınav ve final için sorumlu olduğun kısımlar yazar ama hatırlatmak gerekirse genelde, toplam ünite sayısının yarısından ara sınavda(15 ünite varsa, 7 yada 8) , bütün ünitelerden final sınavında sorumlusun.
Şimdiden başarılar....

:rolleyes::) slm Ares oncelıkle soruma verdıgın cevap için tesekkurler..kıtabın hepsıne calısmak gozumu korkutmustu ama şimdi az daha olsa rahatladım finalde işim var oyleyse tekrar tesekkurler :):):)[/SIZE][/SIZE]

:rolleyes::) slm Ares oncelıkle soruma verdıgın cevap için tesekkurler..kıtabın hepsıne calısmak gozumu korkutmustu ama şimdi az daha olsa rahatladım finalde işim var oyleyse tekrar tesekkurler :):):)[/SIZE][/SIZE]

Selam.
Rica ederim, teşekkürlük birşey yok.
Burda olmamızın amacı, bildiklerimizi paylaşmak değil mi zaten...

arkadaşlar ben okul öncesi öğretmenliği 1. sınıftayım ve bu ilk sınavım olucak ben 2007 ara sınavda çıkmış soruları bulamadım yardımcı olursanız çok sevinirim lütfenn

kamu yönetimi öğrencisiyim bir dersten çekiniyorum yüksek alma olasılığım düşük 1.sınıf iktisada girişten bütünlemeye kalabilirim diğerleri kolay geçeceğimi düşünüyorum

O kadar karışığımki
matematiği vermeden 3. sınıfa geçemiyorum hiç bişey anlamıyorum. of

Geri