Aofdestek.Net i ne kadar yararlı buluyorsunuz?

Aofdestek.Net'i Ne Kadar faydalı Görüyorsunuz?

• Çok faydalı

Oy: 474 59.0%
  • Faydalı

Oy: 235 29.3%
  • İdare eder

Oy: 60 7.5%
  • Az faydalı

Oy: 10 1.2%
  • Faydasız

Oy: 24 3.0%

• Kullanılan toplam oy
    803
çok faydalı çalışmarınız ve bilgi paylaşımlarınız var ve bizleri her konuda haberdar ettiğiniz için de ayrıca teşekkürler emeğinize sağlık .

ya açık öğretim tde yazdım ocakta dersler burda bilgi yok mu çok bunaldım artık

bana yardım edin lütfen ya bilgi yazan olursa tekrar dönüş yapacağım okumak için byby

site harika bence dahada geliştirilebilir...vs.paylasılan tüm bilgiler için tsk..

merhabalar.
birinci sınıftan ikiye geçmemde çok büyük katkısı olan bir site.gerek ders gerek sosyal anlamda çok güzel kazanımlarım oldu.ben dış ticaret ikinci sınıf derslerim içinde burdan kaynak bularak faydalanabilirmiyim acaba.bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
emeği geçen herkese gerçekten teşekkürler.
sevgiyle kalın.

gerçekten bende çok faydalı buluyorum aöf desteği zaten faydalanmıyorum diyende yalan söylemiş olur sayenizde hiç çalışmadan aöf destek sayesinde sadece geçmiş yıl sorularına bakarak 4.sınıf olmuş bulunmaktayımmm sonsuz teşekkürlerrrr..........

slm arkadaşlar işletme 1.sınıf matematik ve 2.sınıf istatistik sınav soruları çözümlü olarak varsa yardımcı olur musunuz?

arkadaşlar .likden indirdim açık öğretim lise .yani bunlar sınavdan çıkaçakmı .olsa harika olur valla ,

merhabalar.
birinci sınıftan ikiye geçmemde çok büyük katkısı olan bir site.gerek ders gerek sosyal anlamda çok güzel kazanımlarım oldu.ben dış ticaret ikinci sınıf derslerim içinde burdan kaynak bularak faydalanabilirmiyim acaba.bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
emeği geçen herkese gerçekten teşekkürler.
sevgiyle kalın.
evet canm çıkmış soruları, ders ozetlerını, deneme testlerını... burdan ulaşabılırsın

Kesinlikle bencede çok faydalı 2.sınıfa geçmemde çok faydası oldu...sonsuz teşekkürler...

benzer sitelerle kıyaslandıgında gerçekten fark yaratıyor.burda olmaktan çok memnunum.emeği geçen herkese tşk ediyorum..

selam ömer ve arkadaşlar saolun benim ikinci sınıfa geçmemde çok faydanız oldu çıkmış sorular benim için yol göstericiydi saolun derslerin hepsini verdim

ben radyo ve televızyon programcılıgını okuyorum 1. sınıf fazla bır bılgım de yok derslerı ınternetten de takıp etmek ıstıyorum ve cıkmıs sorulara goz atmak ıstıyorum bunu nasıl yapabılırım ömer evran

kayıt yenileme tarihi

1.sınıftan 2. sınıfa geçtim fakat kayıt yenileme tarihlerine ulaşamıyorum yardımcı olurmusunuz lütfen..

site güzel emeiniz için teşekkürler,ama sanki bilgiler biraz yetersiz,örneğin tahmine göre kayıt tarihleri yazılmış:)

Merhaba bizleri bilgilendirdiginiz için öncelikle size çok teşekkür ederim
araştırdıgıma göre açıköğretim ünüversitesinde sosyal bilimler bölümü var bu bölüm için kaç puana ulaşmamız lazım ve hangi kitaplara çalışmam lazım kitapların yayınevi ve isimlerini yazarsanız sevinirim tşk.

merhaba ben laborant sağlık ve veterinerlik 2. sınıfta okuyorum ara sınav sorularını indiremiyorum bana yardımcı olurmusunuz?

Geri