Aöf Türk Dili ve Edebiyatı

supersonel

Kayıtlı Öğrenci
Merhabalar.Sınıfı geçip geçmediğimi nasıl anlayacam ? Kısaca kaçıncı sınıftayım bilmiyorum bilgi için şimdiden teşekkürler ?

Merhabalar.Sınıfı geçip geçmediğimi nasıl anlayacam ? Kısaca kaçıncı sınıftayım bilmiyorum bilgi için şimdiden teşekkürler ?

TC kimlik numaranızla sınav sonuçlarınıza bakarak anlayabilirsiniz. Aynı zzamanda büro-web şifrenizle vereceğim adrese girerek ordanda kontrol edebilirsiniz.

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Admin aof buro web de tc kimlik no ve şifre girildiğinde açılan sayfada diyor ki, 'dönemlik kredili programda okuyan öğrenciler bu web sitesinden hizmet alamazlar' ifade aynen böyle.

Admin aof buro web de tc kimlik no ve şifre girildiğinde açılan sayfada diyor ki, 'dönemlik kredili programda okuyan öğrenciler bu web sitesinden hizmet alamazlar' ifade aynen böyle.

Özür dilerim kredili sistemdeki öğrencilerin web sayfası değişmişti. Aşağıdaki adresten deneyin lütfen.

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

admin e ogrenme portalında oturum açamıyoruz hep hata veriyor şifre ve tc noyu doğru giriyoruz ama açılmıyor. bu neden?

Admin onu biliyorum yani kredili sistemle yıllık sistem portallarının ayrı olduğunu. benim belirttiğim kredili sitemlerin e öğrenme portalında sayfanın en üst sağ köşesinde küçük bir oturum aç kısmı var( çoğu kişinin gözünden kaçıyor) işte oraya yeni kredili sistem ders notları falan eklenmiş aldığım duyuma göre. ancak giriş yapılamıyor tc ve şifreyle giriş yapıyoruz ama açılmıyor.

Bende açılıyo arkadaşım sistemde sorun olabilir düzelir metal etmeyin

Geri
Üst Alt