1) IAS bilgisayarlarının ana hafızasında ne saklanmaktadır. VERİ VE PROGRAM KOMUTLARI a kitapçığı 8. soru cevap doğru
2)Moore kuralına göre hangisi yanlıştır? ben yanlış yaptım onu biliyorum. enerji ve soğutma azalmıştır demiştim doğruymuş a kitp 4 soru cevap fiyat artmış olacak
3) günümüzde kullanılmayan giriş birimi nedir DELİKLİ FARE arkadaşların kıyamet koparttığı soru delikli kart a kitapçığı 3. soru cevap doğru
4) windows işletim sistemi ile ilgili hangisi doğrudur GRAFİK ARAYÜZE SAHİPTİR a kitapçığı 10. soru cevap doğru
5) mobil işletim sistemi ile ilgili hangisi yanlıştır.NORMAL SİSTEMLERE GÖRE DAHA GELİŞMİŞ VE AYRINTILIDIR a kitapçığı 20 . soru cevap doğru
6) pdf nedir TAŞINABİLİR BELGE BİÇİMİ a kitapçığı 2. soru cevap doğru
7) metine efekt ekleme nerede bulunur GİRİŞ SEKMESİ YAZI TİPİ a kitapçığı 9. soru cevap doğru
8)bir kelimenin esanlamlısını bulmak için ara komutu nerede bulunur giriş sekmesinde a kitapçığı 17. soru cevap doğru
9) exelde sayfa bir nedir ÇALIŞMA SAYFALARI tek yanlışım bu cevap sayfa sekmesi olacakmış
10)pivorchart raporu ne? PİVOTTABLE RAPORUNDAKİ VERİLENİN GRAF OLARAK GÖSTERİLMESİNİ SAĞLAR.a kitapçığı 7. . soru cevap doğru