Aöf Sınavlarda Test Çözümleri için Olduka İşinize Yarayacak İpuçları

Allah yardımcımız olsun.ben şimdiden çok heyecanlıyım

faydalı bi paylaşım olmuş umarım yeni arkadaşlar bunları okuyup kendilerini sınavlara daha iyi hazırlar.
emeğine sağlık.

Ben sürekli sınıfta kalıyorum birinci sınıfı geçemedim çok üzülüyorum derslerede yabancıyım benim matematik bilgim hiç yok diyebiliriz derslere nasıl çalışacağımı bilmiyorum 4 dersim var matematik,muhasebe,hukuk,iktisat okadar çalıştığım halde birtürlü geçemiyorum lütfen yardımcı olun bu benim son şansım..

Ben sürekli sınıfta kalıyorum birinci sınıfı geçemedim çok üzülüyorum derslerede yabancıyım benim matematik bilgim hiç yok diyebiliriz derslere nasıl çalışacağımı bilmiyorum 4 dersim var matematik,muhasebe,hukuk,iktisat okadar çalıştığım halde birtürlü geçemiyorum lütfen yardımcı olun bu benim son şansım..

mehilk demekki bi yerde bi yanlışın var.günde 1 saat ders çalış soru çöz özellikle geçmiş yıl soruları çünkü sorular hep benziyor ve sitede çok güzel ders notları var orayada bir göz at bence kolay gelsin

ya ne olur tarım bölümünde okuyan varmı yada yarı yıl sınavlar ve finallerin geçmiş soru ve cevaplarını verebilecek olan seçmez olsaydım bu bölümü başıma bela oldu yardımcı kitap bile yok allah rızası için:(

teşekkürler arkadaşım,yazılanları dikkate alacağız,umarız faydasını görürüz.aöf öğrencilerine selam ve başarılar.

ilk akla gelen cevap herzaman doğru oluyor...

teşekkürler gerekli olan bilgiler bunlar bizim için eline sağlık

arkadaşlar bende yeni kayıtoldum sınavlar nasıl oluyor zormu kolaymı testmi değilmi lütfen bana cevap verirseniz sevinirim bu siteiçinde çok teşekkürler sınav için biraz tüyo verin lütfen

arkadaşlar bende yeni kayıtoldum sınavlar nasıl oluyor zormu kolaymı testmi değilmi lütfen bana cevap verirseniz sevinirim bu siteiçinde çok teşekkürler sınav için biraz tüyo verin lütfen

mehmet öncelikle hoşgeldin diyorum..sınavlarımız test oluyor; doğru yanlışı götürmüyor..

çok işime yarayacağına eminim paylaşım için de teşekkür ediyorum

verdiğiniz bilgiler için teşekkürler..............
ama sadece o kadar ruh gibi bu site ya
bir arkadaşlık falan yok yani..........

Sizi bilmem ama ben karar verdim su gibi duru olup hep akmaya
Başka sular tanıyıp çoğalmaya dalgalanmaya taşmaya
Son günlerde çok düşünür oldum
Zor zamanları çabuk atlatır oldum
Yalnız mıyım insanlar içinde arkadaşlarım aşklarım içinde
Yara aldım bundan iki yıl önce
Hiç susmadım şarkı söyledim günlerce
Artık kısa cümleler kuruyorum
Sevdiklerim sevmediklerim yanımda
Kabullendim her şeyi olduğu gibi yola çıktım yarınlara