Aöf Sınavlarda Test Çözümleri için Olduka İşinize Yarayacak İpuçları

Hayatım boyunca sınavlara girerim,şu sınav heyecanı nedir öğrenemedim gitti.Bu duygu nasıl yaşanır neye benzerki?Niye heyecan yapılır?Çok tuhaf gelir bana hep bu cümle.insan sınav oluyorum diye heyecanlanırmı yahu:rolleyes:

Hayatım boyunca sınavlara girerim,şu sınav heyecanı nedir öğrenemedim gitti.Bu duygu nasıl yaşanır neye benzerki?Niye heyecan yapılır?Çok tuhaf gelir bana hep bu cümle.insan sınav oluyorum diye heyecanlanırmı yahu:rolleyes:

bende heyecanlanmayanlardanım..sadece merak ederim çalıştığım bilgiğim konular olsa diye..

valla bende heycanlanmıyorum..tek heycanlandığım sınav öss idi..belki tek olduğu için sıkıntı veriodur bilmiorum..ama bu sınavlarda olmuo öle bişey..ama sıkıntı oluo..ikisini ayırmak lazım...

Bu sınav psikolojisini bi yensem. Bildiğim sorukarı yanlış yapıyorum.

çok tşk ederim dikkat edecem ne zaman iki şık arasında kalsam hep yanlış olanı seçiyorum:(

emeğinize sağlık. bu şeekilde dersleri geçerim sanırsam:D

sitenize yeni üye oldum yani anlayacağınız çok yeniyim, son sınıftayım ve bitirmek istiyorum önerilerinizi deneyeceğim emekleriniz için çok ama çok teşekkürler;):)

aöf çok kolay bile sorsa soruyu,millet bu kadar kolay olmaz die başka şık işaretlio :D

arkadaşlar bana açıköğretim işletme 3 üncü sınıfın geçmişten 2009 yılına kadar soru bankası olan varsa" nozeren60@hotmail.com" adresine gönderirseniz sevinirim

tek kelime ile süper herkesin hepsini olmasada bir kısmını bildiğine eminim ancak uygulamaya gelince hepimiz unutuyoruz, simdi daha dikkatli olacam

ya ben bu sene açıktan özel güvenlik bölümünü seçtim nasıl bir imkan olur

hakikaten de işe yarar tiyolar, ellerine emeğine sağlık,sınavlarda işe yarayacağına inanıyorum. çok teşekkür ederim bu faydalı paylaşımların için sağol :D

Allah razı olsun. Gerçekten hepimizin çok ihtiyaç duyduğu bilgiler bunlar... Umarım sınavlarda hepimiz başarılı oluruz. Şimdiden hepimize başarılar diliyorum. :D

çok işime yarayacağına eminim özelliklede bu cevapları işaretleme konusu öss den beri izlediğim bir yol çok işe yarıyor sona bırakmak çok yanlış !!!

ah bide dersleri yetiştirebilsek daha iyi olacak bunun için bi öneriniz var mı?

Geri