Aöf sınav taktiği [ herkes bilsin ]

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan FaLCoN_45
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
iyiymiş bu yöntem uygulamak lazım finalde :D

Bu yöntem yok artık diyebiliriz

yoo hala 4a 4b 4c 4d 4e cevap anahtarına bakın gorurusunuz

iyi güzel diyorsunuzda ben 12 tane kesin doğru yapabiliyorsam zaten diğerlerine gerek kalmaz 12 doğru 60 puan geçmek için yeterli bir puan bence

teşekkürler paylaşım için yararlı bir yöntem gibi duruyor

aynen denenmiştir ve kafadan 3-4 doğru cevap cepte ;)

Bu yöntemi ne diye forumda paylaşıyorsun ki soruları hazırlayan şahıs bunları görürse bize finallerde sürpriz yapabilme ihtimali yok mu (:

Yıllardır uyguluyorum çok ta başarılıyım..

sinav soru ve cevaplarini nerde görebiliyoruz acaba arkadaslar yardimci olursaniz sevinirim

zaten sınavın dengeli olabilmesi için bu doğru ama sallarkende okuyun da sallayın şıklar birbirine yakın olduğundan çelişkili :)

Bu tezin olması için doğru işaretlediğimiz her şıkkın kesin doğru olması gerektiğidir.Aksi halde doğru bildiğimiz şıklara göre hareket edersek yanılırız.

Bu tezin olması için doğru işaretlediğimiz her şıkkın kesin doğru olması gerektiğidir.Aksi halde doğru bildiğimiz şıklara göre hareket edersek yanılırız.

Bu tez değil, çıkmış soruların cevap şıklarına bakın. Tüm şıklardan eşit şekilde cevap vardır. Sadece sallarken doğru olanları tutturmak gerekli. Ama hiç bir şey bilmediğiniz dersten veya soruların kalanını sallamak zrunda olduğunuz derslerden bu şekilde daha yüksek notlar alabilirsiniz.

Ben bu sallama şeklini ingilizce için yamayı düşünüyorum ingilizceden çakmıyorum arkadaşlar direk ilk 10 soruyu a sonraki 10 soruyu b işaretleyeceğim 5 er doğrum olsa her iki şıktan da 50 alırım yeterli ama işte cevaplar tutarsa..

Acaba hep öyle mi olacak?

Geri