Aöf Sağlık Kurumları İşletmeciliği

posky ciğim ben bu sene seçecem bi bölüm ama laborantlık va sağlık kurumları işletmeciliği arasında kaldım hangisini seçiyim yardımcı olun hangisi daha iyi olur diye sormuştum önceki sayfalarda var sorularım eğer bi bilgin varsa lütfn yardımcı olurmusun kararsızlık içndeyim bi yol gösterirseniz mutlu olurum:)

posky ciğim ben bu sene seçecem bi bölüm ama laborantlık va sağlık kurumları işletmeciliği arasında kaldım hangisini seçiyim yardımcı olun hangisi daha iyi olur diye sormuştum önceki sayfalarda var sorularım eğer bi bilgin varsa lütfn yardımcı olurmusun kararsızlık içndeyim bi yol gösterirseniz mutlu olurum:)

mrhba canm bende bu bolumu ole ad olsun dye yazmıştim geldi guzel bi bolum devlet hastanelerinde ikinci kademe larak iş bulabilirsin saysal dersler busene agırlıklı degil seneye agrlıklı olabilir benm bu kadar bilgim var

valla ben saglıkcıyım maasımı yükseltmek için okuyorum hayırlısı bakalım sizinde ALLAH gönlünüze göre verir inş

arkadaşlar ben açıköğretim işletme 3.sınıf öğrencisiyim lisans tamamlama yapıyorum.Sağlık memurluğu bölümüne kayıt olmak istiyorum geçiş yapabilirmiyim yoksa tekrar öss girmem mi gerekiyor çokprogramlı lise çıkışlıyım kaç puan almam lazım sağlık memurluğu için biras bilgi verirmisiniz arkadaşlar

arkadaslar cok uzgunum ama bosuna okumayın bence hıc bır haltı yok bosuna kendınıze gaz vermen hıc bır falıyetı yok bu bolumun ıyıce arastırın ve ole konusun baktım da yazdıklarınıza hıc bır mantık gormedım ıyı arastırın ole konusun beyler

bende yazdım ama pişman oldum kafama vuruyorum sımdı neden arastırmadan yazdım dıye saglık dedık olmez mesleklerden bırı dedık ama hıc bır falıyetı olmayn bır bolummus

aynı bölüm hacettepe üniversitesinde bulunmakta arkadaşlar
ve dikey geçişle hacettepeye geçilebiliyor

slmm... ben gazi üniv. kimya teknolojisi okicam bu sene aynı zamnda aöf sağlık kur. işl. düşünüom fakat önlisans mezunları artık hastanelerde qörev alamıcaklarmış doqru mu_? ben bölüm hakkında çok az şey biliom noolur biri aydınlatsın..:::S

slm burcu,
bende sağlık kur. işl. mezunu oldum bu yıl. önlısans mezunu olarak hele bide kpss puanın olmadan, dolayısıyla kadroluda değilsen hastanede çalışman pek bi işe yaramıyormuş edindiğim bilgilere göre.yani ancak asgari ücretle(600-650 filan), yükselme olmadan çalışılıyormuş.

teşkrr ederm jojo.. ee ne anladım ozamn.. bölüm tanıtımlarında hastanede yönetici (müdür) olarak qörev yapılcak dio. bide dqs'yle işletmeye mi qeçebiliosun sadce. başka bölüme qeçme şansı yok mu_?:confused:

rica ederim burcu, sadece bildiklerimi paylaştım :)
dgs ile 4 yıllığa tmmlaman için aof adına konuşuyorum malesef mecburi işl.den devam ediliyor.birde örgündede bu bölümün 4 yıllığı açılmış.duyduğum kadarıyla istanbul ve ankarada varmış.

herşey işletme için mi yanii:eek: desene seçmeye qerek yok ozamn. zaten işletme okumak isteseydim şimdiye kadar mezundum::::::;) ama ben zaten örqüne kaydoldum bu yıl yanında ek bi meslek olur die istiodum oda yalan oldu:o başka bölümlere bakiim barii. yapcak bişi yok::::::::: sen qeçiş yaptın mı_? çalışıo musun_?

jojo bide 4 yıllıkta ne olarak qeçio bu bölüm.ankarada hanqi üniv bilion mu_? ne çok sorum varmış:::::)

az önce araştırdım taze haber sunuorum:) 2 yıl aöf okuduktan sonra örqüne 4 yıllık sağlık kurumları işletmeciliqi, aöfde ise yanlızca işletme okunuo. dip not:: 4 yıllıqı yanlızca özel ünilerde varmış sanırım devlette 2 yıla kadar açılır diolar.

jojo bide 4 yıllıkta ne olarak qeçio bu bölüm.ankarada hanqi üniv bilion mu_? ne çok sorum varmış:::::)

örgünde 4 yıllık sağlık kur. işl. olarak adı geçiyor. zaten bu bölümün 4 yıllığı her üni.de yok. ankarada olduğunu duydum; ama hangi üni. olduğu konusunda bir malumatım yok üzgünüm:(

Geri
Üst Alt