aof okulöncesi böl.de okuyan arkadaşlar

nursultan

Kayıtlı Öğrenci
:)Merhabalar! Ben aof okulö.öğrt. böl.de okuyorum. Aranızda benimle aynı bölümde olup eskişehirde derslere giren arkadaşlar var mı acaba? Yardımınıza ihtiyacım var.Bende eskişehirde derslere girmek istiyorum.Tabi eğer varsa.Şimdiden teşekkür ederim.:confused:

Büro Web Hizmetlerine :
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
adresinen
E-öğrenme portalına :
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Adresinden veya
adresinden
Giriş yapabilirsiniz...

zannedersem bizim bölümün danışmanlık hizmeti yok bende araştırdım ama bir sonuç alamadım.

yaa ne yapsak acaba örgün eğitimdekilerle bazı derslere girsek izin verrirler mi ki?

yok kimseden net cevap alamıyorum.yetkili herhangi biriyle de konuşmadım.ama örgünlerle derslere katılabiliyormuşuz. ne kadar doğru bilemiyeceğim

arkadaşlar okulöncesi 3.sınıf staj dosyası lazım gönderebilirmisiniz?

Ben okul önc. 1 sınıfta okuorum. Bu sene kazandıım ama e- öğrenme portalını açamıorum bilgini varmı nasıl açılıyor orası giriyorum ama kabul etmıor??

Ben okul önc. 1 sınıfta okuorum. Bu sene kazandıım ama e- öğrenme portalını açamıorum bilgini varmı nasıl açılıyor orası giriyorum ama kabul etmıor??

Büro Web Hizmetlerine :
adresinen
E-öğrenme portalına :
Adresinden veya
adresinden

Giriş yapabilirsiniz...

Geri