aof nin harç parası ??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan jojo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

jojo

Kayıtlı Öğrenci
ya arkadaşlar benim anlamadığım nette harç paralarına bakarken aof nin harç parası 66 tl dio ben sağlık kur. işl. okuyorum 2 ye geçtim.1. sınıfta 400 küsur para yatırdık. nette de 66 dio biz ise 400 küsur ödedik nıe bu kadar cok yüksek??birde en pahalı sağlık kur. işl.miş ben gibi 2 yılık olan bi arkadaş turizm otelcilikte okuo bizden daha az harç parası yatırmış nıe ole fark var ki neticede 2 yıllık bölümler ve oda aofli nıe böl.farklıkları oluo harç parasında. bilen arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim.

ya arkadaşlar benim anlamadığım nette harç paralarına bakarken aof nin harç parası 66 tl dio ben sağlık kur. işl. okuyorum 2 ye geçtim.1. sınıfta 400 küsur para yatırdık. nette de 66 dio biz ise 400 küsur ödedik nıe bu kadar cok yüksek??birde en pahalı sağlık kur. işl.miş ben gibi 2 yılık olan bi arkadaş turizm otelcilikte okuo bizden daha az harç parası yatırmış nıe ole fark var ki neticede 2 yıllık bölümler ve oda aofli nıe böl.farklıkları oluo harç parasında. bilen arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim.

Hayır saĞlık kurumları işletmeciLiği en pahaLı deĞil;)
Ve Turizm ve Otelcilik bile sizden 10 ytL fazLa ödüyor;)

bilgilerin için sağol arkadaşım.nie fark oluo ki sonuçta aynı üniversty ve 2 yıllık böl.:S anlamış değilim.

asiri pahali ya 3 tane kagit masrafi var adami yoluyorlar valla helal olsun

haddinden fazla hemde..sanki verdikleri bi kitap o kadar zannadersınkı okulunda okuos okuldan faydalanmıoz etkınlıklerden... vs nıe bu kadar anlamadım tıpcıların bıle bızım yanında hiç kalır napıolar bu kadar parayı anlamıom..

size katılıyorum arkadaşlar ayrıca verdikleri kitabında anlatımı hiç hoş değil ben başka kaynaklardan çalışıyorum, o kitaplar işime yaramıyo..

Geri
Üst Alt