Aöf Maliyet Muhasebesi 2013 Güz Dönemi Ara Sınav Soruları

Ayca_Guler

Mezun
Kayıtlı Öğrenci
Aöf Maliyet Muhasebesi 2013 Güz Dönemi Ara sınav soruları ve cevaplarını sınavlardan sonra burada paylaşacağız arkadaşlar.

Sizde sınavdan sonra aklınızda kalan soru ve cevapları forumumuza eklemeyi ihmal etmeyin.

Aöf 2013 Güz Dönemi Ara Sınavında Hepinize Başarılar Dileriz...

maliyette işçilikle ilgili bir soru vardı sayısal onun cevabı 175 olacaktı bide mamulun uretim maliyeti vardı ben 50.000 yaptım ama emin deilim

maliyette işçilikle ilgili bir soru vardı sayısal onun cevabı 175 olacaktı bide mamulun uretim maliyeti vardı ben 50.000 yaptım ama emin deilim

Evet 175 hatırladım, üretim maliyetinden ben de emin değilim, 150.000 yaptım :) birim maliyeti ile ilgili soru vardı bir de, onu da 8 olarak yaptım.

24 yaptım ama 20 galiba

b) Bes yıldan fazla on bes yıldan az olanlara yirmi günden,

bu arada yardımcı malzemeler nereye yazılır diye bi soru vardı sanırım onun da cevabı genel üretim maliyeti

b) Beş yıldan fazla onbeş yıldan az olanlara yirmi günden, olarak kanunda yazıyor sen nereden 15 günü buldun

Maliyet muhasebesi

Hatırladığım sorular
1- 175 %100 Doğru
2-500
3-Harcama veya Gider Ben (Harcama) Yaptım sanırım Gider Doğru bilen varsa yazar4
4-Emek Vardı %100 dogru

belirle bir muhasebe döneminde dediği için gider olacaktı
üçüncü bir ülkeden yönetici geosentrizm olacaktı
fazla mesai ücreti işçiye verilecek ücret 175 bim olacaktı
yardımcı malzemeleri ben endirekt yaptım
50000 dediğiniz soruyu 150bin yaptım kısmet :)
yıllık izin ücrete 15 dedim ama sanırım doğru cvp 20 eğer kitapta 18 gün diyorsa doğru olan odur pazar günlerini saymıyorlar
yanlış hatırlamıyorsam global bölge bölümü diye cevabı olan bir soru vardı

şimdilik aklıma gelenler bunlar

arkadaşlar soruların büyük kısmı aof nin verdiği kitaptaki konu sonu testleri ve yine murat yayınlarından çıkmış diyorlar, doğrumu bu acaba?

7 yıl çalışan ücretli izin süresini ne yaptınız ?

20 yaptım cevabı,ama 18 olacakmış :(

belirle bir muhasebe döneminde dediği için gider olacaktı
üçüncü bir ülkeden yönetici geosentrizm olacaktı
fazla mesai ücreti işçiye verilecek ücret 175 bim olacaktı
yardımcı malzemeleri ben endirekt yaptım
50000 dediğiniz soruyu 150bin yaptım kısmet :)
yıllık izin ücrete 15 dedim ama sanırım doğru cvp 20 eğer kitapta 18 gün diyorsa doğru olan odur pazar günlerini saymıyorlar
yanlış hatırlamıyorsam global bölge bölümü diye cevabı olan bir soru vardı

şimdilik aklıma gelenler bunlar

Dostum yazdığın Cevapların İçinde Başka Derslerin Cevaplarıda Var :) GEOSENTRİZM U.A.İşletmenin

Geri
Üst Alt