acikogrenci
Kayıtlı Öğrenci
Merhaba,2 dersten ff aldım,2 dersim de cc altı.Bu durumda seneye güz döneminde bu dersleri tekrar mı alırım yoksa bu sene düzeltme şansım var mı?
Merhaba ben notlarımı size yazsam geçip kaldıgımıda bılmıyorum yardımcı olurmusunuz??
Temel bilgi tek. : 40 CD ?
Sos. : 35 DC ?
Hukukn tmel kv. : 35 FF Başarısız
İletişim bil. : 55 CB Başarılı
İngilizce : 30 DD ?
Psikolojye grıs : 35 CD ?
Sosyal hizmet uyg. : 70 BB Başarılı
Sos. Gris : 30 CD ?
Bunlar nasıl olacak??
Kaldım sanırım geçme şansım var mı?
önemli bir sorum olacak lütfen yardımmm.
herkes farklı bişey söylüyor kafam karıştı.şimdi ben bu yıl dikey gecişle işl.3 sınıf kayıt oldum 9 dersin 8 ini geçtim fakat hukuka giriş dersinden ff aldım kaldım.genel not ortalamam 2.48 seneye 4.sınıftan hem üst derslerini alıp alttanda hukuka giriş dersini alamam mı? yoksa 1 ders için 1 dönem mi uzayacak ? lütfen bilenler cevaplasın.Teşekkürler.
Merhaba ben notlarımı size yazsam geçip kaldıgımıda bılmıyorum yardımcı olurmusunuz??
Temel bilgi tek. : 40 CD ?
Sos. : 35 DC ?
Hukukn tmel kv. : 35 FF Başarısız
İletişim bil. : 55 CB Başarılı
İngilizce : 30 DD ?
Psikolojye grıs : 35 CD ?
Sosyal hizmet uyg. : 70 BB Başarılı
Sos. Gris : 30 CD ?
Bunlar nasıl olacak??
Kaldım sanırım geçme şansım var mı?
ortalamam 1.010 şuanki dc dd olan derslerimden geçtim mi kaldım mı yani şimdiki ortalamam mı önemli yoksa 2. dönem sonunda ki gelicek ortalamam mı önemli sadece 1 dersten cc aldım
ff dersiniz olmadıgı için geçersinz ki ortalamanız 2 nin üstünde zaten.Güz döneminden geçmişsiniz.mrb bnm sınav sonuçlarım şöyle (kamu yön. 3.sınıftayım) genel not ort. 2 üzeri geçtimmi yani güz dönemi derslerinden yoksa bahar dönemindemi belli olacak yani bahar dönemi genel ort. 2 ve üzeri olamazsa güzdende CD ile DD arası 2 dersten kalıyor muyum bilenlf yanıtlar mı durum başarılı ne anlama geliyor Başarı Notu ve Harf Notu: SOSYAL BİLİMLERDE ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ 40,00 CD - SOSYAL POLİTİKA 54,50 BC - HALKLA İLİŞKİLER 56,50 CB - KAMU PERSONEL HUKUKU 32,00 DD - İNGİLİZCE 1 81,50 AA - KENTLEŞME VE KONUT POLİTİKALARI 45,00 CB - DEVLET BÜTÇESİ 52,00 CB
Dönem Not Ort 1,77 Genel Not Ort.
GÜZ DÖNEMİ
2,29
Durum Başarılı
mrb bnm sınav sonuçlarım şöyle (kamu yön. 3.sınıftayım) genel not ort. 2 üzeri geçtimmi yani güz dönemi derslerinden yoksa bahar dönemindemi belli olacak yani bahar dönemi genel ort. 2 ve üzeri olamazsa güzdende CD ile DD arası 2 dersten kalıyor muyum bilenlf yanıtlar mı durum başarılı ne anlama geliyor Başarı Notu ve Harf Notu: SOSYAL BİLİMLERDE ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ 40,00 CD - SOSYAL POLİTİKA 54,50 BC - HALKLA İLİŞKİLER 56,50 CB - KAMU PERSONEL HUKUKU 32,00 DD - İNGİLİZCE 1 81,50 AA - KENTLEŞME VE KONUT POLİTİKALARI 45,00 CB - DEVLET BÜTÇESİ 52,00 CB
Dönem Not Ort 1,77 Genel Not Ort.
GÜZ DÖNEMİ
2,29
Durum Başarılı
ne demek bu bişey anlamadım linke tıkladım açtım ama