İşletme 4 yıllıkta kaydım var.İlk sene 3 dersten kalmıştım ve üst sınıfa geçememiştim.BU sene genel işletme ve iktisada girişi verdim.Sadece genel muhasebe kaldı.Ben şimdi 2.sınıf dersleriyle genel muhasebe 1 i alıcam dimi ?
Bir kaç lez yapabilirsiniz. Ama hep en son yaptığınzı geçerli olur. Evet İngiilizce 3-4 dersini mecburi olarak alacaksınız.
Ben işletme 4. sınıf öğrencisiyim.bana atanan dersler ULUSLARARASI İŞLETMECİLİK - TÜRK DİLİ 1 - İŞLETMELERDE SOSYAL SORUMLULUK VE ETİK - DENETİM - SERMAYE PİYASALARI VE FİNANSAL KURUMLAR - STRATEJİK YÖNETİM 1 toplamda 6 ders ve 26 kredi.Nasıl olcak bu:s 30 kredi olması gerekmiyomu.üstelik eklencek dersde yok
selam ekle-sil açıldı görünce şok oldum benim bölümüm yerel yönetimler1.sınıf kaldığım derslerden hariç(intibak listesindeki yerine alacağım dersler de hariç) 4 ders daha eklemişler benim matematik/hukuk atatürk ilke inkilapları dersim yoktu.Şimdi hem intibak listesindeki kaldığım derslerin yerine gelen dersleri, hemde bu 4 dersi da ha mı alacam? ben bu bölümü matematik olmadığı içn seçmiştim. ne olacak anlamadım kime sormamız lazım? ne yapacağız lütfen yardım edin bir cevap
sisteme girmeye çalışıyorum ekle sil için hata veriyor sayfa... bir bende mi sorun var arkadaşlar yoksa yoğunluktan mı??