aöf kayıt tarihleri geçti mi?acilllll

jaimemiamor

Kayıtlı Öğrenci
herkese merhaba;
Ben hacettepe uluslararası ilişkiler 3. sınıfım.Aöf'ten de okumak istiyorum.Başvuru tariheri 25 kasım'a kadar diyor.Doğru değil mi?Okumak istediğim bölümler türk dili edebiyatı,ingilizce öğretmenliği,adalet myo.Bunları okuyabilir miyim?Hem üniversitede okuyup hem de bu bölmüleri nolur acil cevap verin.Yarın gidip başvurumu yapacağım.

herkese merhaba;
Ben hacettepe uluslararası ilişkiler 3. sınıfım.Aöf'ten de okumak istiyorum.Başvuru tariheri 25 kasım'a kadar diyor.Doğru değil mi?Okumak istediğim bölümler türk dili edebiyatı,ingilizce öğretmenliği,adalet myo.Bunları okuyabilir miyim?Hem üniversitede okuyup hem de bu bölmüleri nolur acil cevap verin.Yarın gidip başvurumu yapacağım.

Merhabalar;

İkinci üniversite kapsamında aöf okumak istiyorsunuz anladığım. Başvurular 31 Ekim - 23 Kasım arası yapılmaktadır. Yani henüz geçmedi. Başvuru için öncelikle
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
adresinden ön kayıt yaptırmanız gerekiyor. Sonrasında gerekli belgeleri ayarlayıp, Vakıfbanka harç ücretlerini yatırıp, Aöf bürosuna giderek kaydınızı tamamlamanız gerekiyor.

ben türk dili edebiyatı,ingilizce öğretmenliği hadi bunları geçtim adaletle,ilahiyata başvuramıyor muyum?Onu soruyorum hadi bunların süresi geçmiş oolsunikinci yarıyıl için başvurabiliyo muyum bilgilendirirseniz sevinirim.

Geri
Üst Alt