Aöf ile ilgili sorularım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bidunya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bidunya

Kayıtlı Öğrenci
Merhaba gene ben bir kac sorum daha olucak cevaplarsanız memnun kalırım.

1-Malum katkı payları kaldırıldı bu katkı payı dedikleri 71TL lik ücretmi?
2-Bu 71 TL lik ücret her bölümde aynıyımdı yoksa değişyirmuydu bölümüne göre çünkü baska yerlerde 45+45 diye gördüm geçen senenin 205+205 deöğreitm ücretiydi.
3-Ben mesela 2.sınıfa geçtim alttan dersim var onları alınca ayriyeten ek olarak ödüyormyum yoksa sabit kalıyormu çünkü fazla kitap almış alıyorsun.
4-Alttan dersimiz olunca üstten ders alamıyoruz onu biliyorumda alttan dersler biizm 30 kredilik hakkımızdanmı seçiyoruz yoksa +15 üstten alam hakkımızdanmı seçiyoruz.

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Merhaba gene ben bir kac sorum daha olucak cevaplarsanız memnun kalırım.

1-Malum katkı payları kaldırıldı bu katkı payı dedikleri 71TL lik ücretmi?
2-Bu 71 TL lik ücret her bölümde aynıyımdı yoksa değişyirmuydu bölümüne göre çünkü baska yerlerde 45+45 diye gördüm geçen senenin 205+205 deöğreitm ücretiydi.
3-Ben mesela 2.sınıfa geçtim alttan dersim var onları alınca ayriyeten ek olarak ödüyormyum yoksa sabit kalıyormu çünkü fazla kitap almış alıyorsun.
4-Alttan dersimiz olunca üstten ders alamıyoruz onu biliyorumda alttan dersler biizm 30 kredilik hakkımızdanmı seçiyoruz yoksa +15 üstten alam hakkımızdanmı seçiyoruz.

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Merhaba sorularınızı cevaplayayım;

- Katkı payı devletin aldığı bir ücretti buda yıllık 90tl civarı bir rakamdı. Devlet bu payı almayı kaldırdı. Ama eğitim öğretim giderleri alınmaya devam edilecek.

- Bölümlere göre değişiklik gösterebilir.

- Ekstra aldığınız her ders için 15-30tl arası fazla bir ücret ödeyeceksiniz.

- Toplamda 45 krediye kadar ders alabiliyorsunuz. Alttan alınan dersler sizin 15 kredilik hakkınızdan düşmektedir.

Rica ederim...

Geri
Üst Alt