AOF İlahiyat Önlisans Arapça Soruları ve çözümlü cevapları

yunus bey sizin sitenize ne oldu 1 ay jkadar önce ordan çalışıyodum sınav sorularını çözmeye..şimdi girilmiyor..elimde geçmiş yılların soruları var ama açıklamalı cevaplara ulaşmaya çalışıyorum...

yunus bey sizin sitenize ne oldu 1 ay jkadar önce ordan çalışıyodum sınav sorularını çözmeye..şimdi girilmiyor..elimde geçmiş yılların soruları var ama açıklamalı cevaplara ulaşmaya çalışıyorum...

maalesef sitemin Türkiye'den erişimi yasaklandı. Site bedava olunca bir şey yapamıyorum.

sizin sitede birkaç cümle de olsa açıklaması oluyordu.Mesela 2006 1.sınıf ara sorularının ilki kafamı karıştırdı a ile c arasında kaldım ama neden olduğunu anlamıyorum bi açıklama lazım buna benzer tereddütlerimiz oluyo nasıl olacak bilemiyorum.

aöf sitesine baktım bulamadım ..Ben bu sene sorulan sorular ve cevaplarını arıyorum..Öğrenme portalında araştırdım ulaşamadım ...Bilgisi olan yazsın lütfen..

Selam Arkadaşlar,AÖF İLAHİYAT ikinci sınıfa geçtim.AÖF Bürodan kayıt yenileme tarihinin Aralıkta olduğunu söylediler.Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar teyid ederlerse memnun olurum.

Geri
Üst Alt