aöf harçları ne zaman

mmtsdkcnl

Kayıtlı Öğrenci
arkadaşlar aöf harçları ne zaman kaçırmayalım:D bilgisi olan varsa yazsın veya geçen seneden hatırlayanlar varsa lütfen paylaşsınlar bu arada 3. sınıfa geçtim kamu yönetimi herkese başarılar;)

teşekkürler bilgilendirdiğiniz için saolun sizede başarılar iyigünler

arkadaşım kasım ayı içinde kayıt yenileniyor.dolayısıyla harçta kasımda yatıcak.kasım başımı sonumu bende hatırlamıyorum.

evet girebilirsin ama bir üst sınıfa kaydını yaptırırken üst sınıfın birinci taksitiyle birlikte yatırma mecburiyeti var

evet girebilirsin ama bir üst sınıfa kaydını yaptırırken üst sınıfın birinci taksitiyle birlikte yatırma mecburiyeti var

Merhaba,ben işletme 1.sınıftayım..2 dersten büt.kaldım ama 2.sınıfa geçiyorum..
peki sınıf atladığımı belirtiyorlar mı bana,yaniii yazı geliyor mu..nasıl öğrenebilirim..
teşekkürler

Merhaba, eline aynen final sınavında olduğu gibi notlarını ve bütünleme sınavında gireceğin dersleri ve sınav yerlerini belirten sınava giriş belgen gelecek sanırım dağıtılmaya başlandı yakında eline ulaşır. Ayrıca 2 dersi versende vermesende 2. sınıfa geçtin, 2 dersten borçlu geçilebiliyor ama seneye başa bela oluyor 7+2 toplam 9 dersten sabahlı akşamlı sınava giriyosun ayrıca 9 derse birden çalışmakta cabası... en güzeli bunları bütte halletmek, kolay gelsin :)

Merhaba,ben işletme 1.sınıftayım..2 dersten büt.kaldım ama 2.sınıfa geçiyorum..
peki sınıf atladığımı belirtiyorlar mı bana,yaniii yazı geliyor mu..nasıl öğrenebilirim..
teşekkürler

Merhaba ,
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
AÖF BÜRO-WEB HİZMETİ'ne giriş yaptığınız zaman notlar güncellendikten sonra orda kaçıncı sınıf olduğunuzu görebilirsiniz,
Zaten Şu anda 2.sınıftasınız;)

Geri
Üst Alt