X Xhephaestus Kayıtlı Öğrenci 13 May 2010 #1 ilk sinavda baraji gectim. Açıkogretim 4 yıllıga girmek icin ilk sınav yetiyormu. yoksa ikinci sınavada girmek zorundamıyım.? lütfen yardım.
ilk sinavda baraji gectim. Açıkogretim 4 yıllıga girmek icin ilk sınav yetiyormu. yoksa ikinci sınavada girmek zorundamıyım.? lütfen yardım.
O only roses Kayıtlı Öğrenci 13 May 2010 #2 Xhephaestus' Alıntı: ilk sinavda baraji gectim. Açıkogretim 4 yıllıga girmek icin ilk sınav yetiyormu. yoksa ikinci sınavada girmek zorundamıyım.? lütfen yardım. Genişletmek için tıkla ... Hayır arkadaşım barajı geçmen yetiyor ikinci sınava girmene gerek yok kontenjansız aöf bölümlerinden birini tercih edebilirsin başarılar
Xhephaestus' Alıntı: ilk sinavda baraji gectim. Açıkogretim 4 yıllıga girmek icin ilk sınav yetiyormu. yoksa ikinci sınavada girmek zorundamıyım.? lütfen yardım. Genişletmek için tıkla ... Hayır arkadaşım barajı geçmen yetiyor ikinci sınava girmene gerek yok kontenjansız aöf bölümlerinden birini tercih edebilirsin başarılar