Aof Final Sınav Sonuçları Açıklandı !!!! Final Sınavından Kim Hangi Dersten Kaç Aldı Burada Paylaşıyoruz...

oo bak sen suna 2.sınıfım bölümümle ilgili ve sözel bölüm oldugundan rahatım:)halkla ilişkiler okuyorum:)ancak 3.sınıf benı zorlayacak çünkü işletme bölümüne geciş yapmayı düşünüyorum.bakalım hayırlısı:)

2 senelik yani o zaman 3. sınıfta harbiden yandın maliyet falan var altyapın yoksa kursada gidemezsen zor geçersin :)

arkadaşlar bende murat yayınının kitablarını alacam ama şimdi netten baktım bir tane 1-a kitabı var içinde sadece matematik muhasebe davranış bilimlerine giriş var hukuk falan hangi kitabta

Bitirdik Sonunda ...

sabriiiiiiiiiiiikh7.jpg

ALLahın ıznı ıLe sonunda mezun oLduk hadı hayırlısı olsun bakalım tum dostlarıma da başarılar diliyorum Büt lerde İnş onlarda hayırlısı ile bitiricekler.
Arkadan gelen arkadaşlara da başarılar diliyorum.

Saygılar...​

mezun olan ve üst sınıfa gecen arkadaslarımı tebrık etmek ıstıyorum..bende son sınıfımm..tek dersle butte kaldım (muhasebe denetımınden).
ama eylulde mezunumm :) :) :)

tebrık ederım senı ınsallah bızlere de nasıp olur yaaa bıtırmek ben 1sınıf ısletme ama 2ye gectım but 2dersım var ınsallah verırım:confused:

arkadaşlar dualarınızla inşaallah 2. sınıfa geçeceğim
iktisat
davranış bil.
ingilizce
işletmeden kaldım inşaallah bütünlemede hepsini verecem kitabı ezberlemeyi düşünüyorum

bide arkadaşlar şey sorcaktım formda bazı akadaşların sonuçlarını gördümde bnci sınıfta ingilizce dersi vermişler bende birinci sınıftayım ama bende yok ingilizce sebebi nedir acaba

bide arkadaşlar şey sorcaktım formda bazı akadaşların sonuçlarını gördümde bnci sınıfta ingilizce dersi vermişler bende birinci sınıftayım ama bende yok ingilizce sebebi nedir acaba

4 yıllık işletme okuyorsan ingilizce olmaz diye biliyorum. Bölümünü ve kaç yıl olduğunu söylersen daha iyi yardımcı olabilirim.

arkadaşlar bende murat yayınının kitablarını alacam ama şimdi netten baktım bir tane 1-a kitabı var içinde sadece matematik muhasebe davranış bilimlerine giriş var hukuk falan hangi kitabta

arkadaşım sana bir tavsiye. Hiç kitaplar için dünyanın parasını verme. 1 kitap ortalama 35 ytl. 2 kitap ve 1 soru bankası alsan 100 liraya yakın bir maliyet çıkacak. Bunların yerine sana tavsiyem Aksaraydaki murat açıköğretime git orada ders notları satılıyor. Bütün kitabı özetliyorlar bir dersi 25-30 sayfaya düşürüyorlar. sayfa başı 10 ykr. Yani 30 sayfalı bir ders 3 ytl. önemli yerler koyu ile yazılmış oluyor ve koyu ile yazılan yerden %80 soru geliyor. Ben geçen sene bu şekilde çalıştım ve notlarım oldukça yüksek geldi.

Hee bu arada sadece bir tavsiyeydi oraya gidip bir de kendin incelersen daha iyi olur.

Maliye Politikasi 63 87 80 G
İktisat Tarihi 60 80 74 G
İktisadi Büyüme 87 63 69 G
Finansal ekono 70 73 71 G

MEZUN OLDUM DARISI SIZIN BAŞINIZA

atıyorlar arkadaşım işte birinci sınıfı bende okudum ing 3 sınıfat gördük lütfen abartmıyalım bazı konuları

arkadaşım 4 yıllık lisans eğitimini alan biri yabancı dili 3.sınıfta görür.ancak 2yıllık önlisans okuyan biri yabancı dili 1.sınıfta görür.önlisans okuyan arkadaşlar yabancı dil notlarını yazmışlar.atma falan değil yani;)

selamlar Dikey geçiç öğrencisiydim ve ikinci senemdi hazırlık sınıfında.
Genel Muhasebe: 97-93
İktisat:75-77
Hukuka Giriş:80-53

3.sınıfım artık darısı sizlere arkadaşlar.Cansel tebrik ederim. notların güzelmiş.

2096 - Ikna Ve Konuşma 100-88
2097 - Halkla Ilş.uyg.ve örnek Olay. 97-100
2175 - Halkla Ilişkiler 93-93
2232 - Türk Dili 85-85
2252 - Atatürk Ilk. Ink. Tarihi 90-97
2418 - Halk.ilş.uygulama Teknikleri 83-87
2419 - Kurumsal Iletişim Yönetimi 100-97
2420 - Halkla Ilişkiler Yazarlığı 97-100

Ben De Mezun Oldum Arkadaşlar.darısı Sizin Başınıza Inşallah..

2096 - Ikna Ve Konuşma 100-88
2097 - Halkla Ilş.uyg.ve örnek Olay. 97-100
2175 - Halkla Ilişkiler 93-93
2232 - Türk Dili 85-85
2252 - Atatürk Ilk. Ink. Tarihi 90-97
2418 - Halk.ilş.uygulama Teknikleri 83-87
2419 - Kurumsal Iletişim Yönetimi 100-97
2420 - Halkla Ilişkiler Yazarlığı 97-100

Ben De Mezun Oldum Arkadaşlar.darısı Sizin Başınıza Inşallah..

arkadasım tebrıkler ya.. puanları nasıl aldınya ılmını banada ogret daha. ben 2ye gectım .cok lazım olur bana nasıl aldın bu puanları .soru olarak mı calısıyorsun,yoksa kursa mı gıdıyosun... lutfennn ,tesekkur ederım sımdıden sana....:confused:

Geri
Üst Alt