aof denmı sinava girecem yoksan uludag unidenmi okucam

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan scuba81
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

scuba81

Kayıtlı Öğrenci
iyi aksamlar arkadaslar sızlere bırsey danısmak ıstıyorum ben uludag unide 2 yıllık okudum ama 2 ci sınıfta ayrılmak zorunda kaldım uludagda ıkıncı sınavta okurken unı sınavına gırerek acık ogretım hakla ılıskılerı kazandım sımdı sıze soracagım ben aftan yaralanıp uludagtakı 2 sınıfı secersem acık ogrretımde okuya bılırmıyım yoksa uludag unıversıtesındemı okumak zorundayım eyer uludag okucaksam hakla ılıskılerı secıp bırde baslıcam bu benım ıcın cok onemlı 2 cı sınıf varken bıden baslamanın bır anlamı yok yardımların ıcın tesekkurler

iyi aksamlar arkadaslar sızlere bırsey danısmak ıstıyorum ben uludag unide 2 yıllık okudum ama 2 ci sınıfta ayrılmak zorunda kaldım uludagda ıkıncı sınavta okurken unı sınavına gırerek acık ogretım hakla ılıskılerı kazandım sımdı sıze soracagım ben aftan yaralanıp uludagtakı 2 sınıfı secersem acık ogrretımde okuya bılırmıyım yoksa uludag unıversıtesındemı okumak zorundayım eyer uludag okucaksam hakla ılıskılerı secıp bırde baslıcam bu benım ıcın cok onemlı 2 cı sınıf varken bıden baslamanın bır anlamı yok yardımların ıcın tesekkurler

Merhaba ,
Bölümler farklı olmak koşuluyla , açıköğretim ve örgün öğretim aynı anda okuyabilirsiniz,Sorun olmaz;)

yok senmı anlamadım ben uludagda 2ci sınıftan ayrılmıstım aftan yaralanıp devam etmek ıstıyorum ama uludagda universitesinde degılde acıkögretimde okumak ıstıyorum oyle bır sansuım varmı acaba

Uludağ universitesinde 2. sınıftan başlamak istiyorsan eğer Örgün öğretimle okumak zorundasın. Yani aftan yararlanıp 2. sınıftan açıköğretime başlayamazsın. Aftan yararlanarak Uludağ üniversitesinde örgün eğitimde 2. sınıftan devam edersin.

cvp ıcın tesekkurler sunu soyleyeyım bıseyı arastırmadan yapmıcakmısın aof aradım ordakı memur bana boyle bırsey var ama bıttı dedı bılseydım en basından yapardım bılmeyen arkadaslar boyle bır duruma gelırse be olayı yapar en azından

cvp ıcın tesekkurler sunu soyleyeyım bıseyı arastırmadan yapmıcakmısın aof aradım ordakı memur bana boyle bırsey var ama bıttı dedı bılseydım en basından yapardım bılmeyen arkadaslar boyle bır duruma gelırse be olayı yapar en azından

aof burosundakilerin bişey bildiği yok.genelde de her soruya vardı ama bitti şeklinde cvp veriyolar:)

Geri
Üst Alt