Aöf Açıköğretim Kayıtlarında İstenen Evraklar

ikinci üniversitedede askerlik otomatik tecil oluyormu

kayır olurken kaç resim istiyorlardı ? :)

Ben halkla ilişkiler ve tanıtımdan işletmeye geçiş yapacağım yanı belgelermi gerekiyor.Daha bütünleme sınav sonuçları açıklanmadı,diplamayı nezaman çıkarırlar kim bilir.Hangi belgelerle gideceğiz.

ben yarın ikinci üniversiteye internetten kayıt olcam sonra bankaya gidip paramı yatırcam sonrada buroyamı :)

Ben halkla ilişkiler ve tanıtımdan işletmeye geçiş yapacağım yanı belgelermi gerekiyor.Daha bütünleme sınav sonuçları açıklanmadı,diplamayı nezaman çıkarırlar kim bilir.Hangi belgelerle gideceğiz.

Zaten Anadolu Üiversitesine kayıtlıysanız diploma isteyeceklerini sanmam. sizin bilgilerinize girince zaten kayıtlı olduğunuzu görecekler..

İkinci üniversite ile askerliği tecil edemezsiniz.

4 resim olması lazım.
Şimdi bi sn, İnt.Ön kayıt sonrası aldığım fotoğraflı-imzalı form ve diğerinde foto lu olarak çıktı veriyor otomatik. Renkli olarak. Yani foto yapıştırmaya gerek kalmadan. Bu halde bile 4 adet fotoğraf mı gerekli? 2 yeter diye yazıyor klavuzda ama? Emin misiniz?

Şimdi bi sn, İnt.Ön kayıt sonrası aldığım fotoğraflı-imzalı form ve diğerinde foto lu olarak çıktı veriyor otomatik. Renkli olarak. Yani foto yapıştırmaya gerek kalmadan. Bu halde bile 4 adet fotoğraf mı gerekli? 2 yeter diye yazıyor klavuzda ama? Emin misiniz?

* 4 adet 4.5x6 cm. Fotoğraf

diyor siedede.

Hehheh :P
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Sayfa 13, Madde 5 Ayça :D
Ne dersin????

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Üniversitenin kayıt sayfası. Burdan kaç fotoğraf olduğunu görebilirsin. ;)

Eninde sonunda 4 fotoğraf istemiyormu. İstiyor :)

Yapıştırılacak fotoğrafla, çıktı aldığınız formlardaki fotoğraflar aynı olacak diyor. Dikkat edilmesi gereken bir ayrıntı.

Üniversitenin kayıt sayfası. Burdan kaç fotoğraf olduğunu görebilirsin. ;)

Eninde sonunda 4 fotoğraf istemiyormu. İstiyor :)

Yapıştırılacak fotoğrafla, çıktı aldığınız formlardaki fotoğraflar aynı olacak diyor. Dikkat edilmesi gereken bir ayrıntı.

Hahaha :D Benim aynen öyle, aynı :D Sonuç olarak>> Herkese 4 bana 2 Foto :P

Yok, niye bukadar irdeleyip durdum mevzuyu biliyor musun? Onuda söyleyeyim; elimde 2 tane foto var başkada yok, buralarda fotoğrafçılarda 25 TL. ye 12 taneden aşağı cekmiyor, gidip para vermeyeyeyim dedim boşuboşuna... Ondan yani...

Ama helalin var Ayça, çok bilgilisin Aöf mevzuatında valla. Teşekkürler.
(Not: Bu sefer seni yendim gerçi 1-0) :haha

ben dikey geçiş kayıt ödemesini internet üzerinden yaptım ama sistemde ödemeniz tamamlanmıştır yazısı çoktı ve kapandı dekont gibi bi çıktı alamadım . bir sorun olur mu,kayıt esnasında isterlermi ?

Acil

Evrakları arkadaşım teslim edebilir mi

Evraklar teslım edılırken imza alınıyor. Sizin olmanız gerekli.

ben dikey geçiş kayıt ödemesini internet üzerinden yaptım ama sistemde ödemeniz tamamlanmıştır yazısı çoktı ve kapandı dekont gibi bi çıktı alamadım . bir sorun olur mu,kayıt esnasında isterlermi ?

Sistemden yatırdığınız harc ucreti gorulmektedir. Dekont goturmenıze gerek yok.

Geri