Aöf 2013 Güz Dönemi Final Sınavları Hazırlık Konusu, Sınava Nasıl Hazırlanıyorsunuz?

sonraki 7 unite ne olucak.. :/ cok karısık bu sistem gercekyen.. insallah kitabın tamammından fixlemezler ustumuze

işletme ..4. sınıf 1 ders 3 ten 2 ders 0-0-0..hic sınavlara girilmedi die..

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
burdan bak hangısınden nerden nereye sorumlu oldgunu gorıceksın burdanda yeni kitapları ındırebılırsın yoksahttp://e-ogrenme.anadolu.edu.tr/isletme/dersler/Sayfalar/default.aspx

tskler.. kitapların adları aynı gibi.. icerik farketmez sanırım.. ama son hafta tamamına calısmalıyım.. tskler tekrar

içierıkler aynı degıl sen bu lınkten kitaba bak ıcerık aynı olsa eskı notlar bızım ısımıze yarardı bı kere sen ısını saglama al genede ff alma:)

açılmıyor kontrol edicem.. muhasebe denetimi.. türk vergi sistemi ve finansal yonetim di derslerim.. adlar aynı ama icerik faklımıdır.. bakıcam simdi tsk ederim

sadece finansal yonetim 1-2 olarak ayrılmıs.. bahar döneminde onun sınavı olucak tekrar sanırım.. cok karıstı hersey.. hayırlısı artık.. ne olucak gorucez.. pufff:/

Arkadaslar final sınavlarında konulardan kaçar soru gelecek tam bilgisi olan varmı ? Geçen seneki gibi vize konularından birer tane final ünitelerinden agırlıklımı olacak?

ara sınavdakı her üniteden 2şer soru gelse fınaldekı her unıtlerden de 2şer soru gelse toplam 16 yapar gerıye kalan 4 soruda fınal konuları agırlıklı olur bence:)

ara sınavdakı her üniteden 2şer soru gelse fınaldekı her unıtlerden de 2şer soru gelse toplam 16 yapar gerıye kalan 4 soruda fınal konuları agırlıklı olur bence:)

Benim tahminim vize konularından birer tane soru gelse 4 soru vize konuları. Diğer final konularındanda 4er gelse 20 olur.

Geri
Üst Alt