Ankaralı yok mu? yaa

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan havva578
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bende ankaralıyım arkadaşlar ankara/çankaya

Ankaralıyız gözü karayız..diyonuz hemi..

selam millet ankaralıyız dedik burdayız dedikkk taşına toprağına hastayız dedik... ama bir sosyal aktivite olmadı ankaradaaaa.......;);)

kim dedi ankara lı yok dıye ahada burada a:D

e bende ankaralı yani bi bakıma

ankaralıyım orjinal kutukten

arkadaşlar hepimiz ankara'lıyız o zaten sayfadan bellide sitenin kuruluş amacına göre burda ankaralı arkadaşlar olarak bilgi alışverişi yapalım, mesela benim bi sorum olcak bilenler yardımcı olursa sevinirim, final sınav yerlerimden biri incirli end.meslek lisesi bilenler tarif ederse sevinirim.

:)pardon!!!!!! biri ankara mı dedi? bende burdayım...

:)pardon!!!!!! biri ankara mı dedi? bende burdayım...
:):)

arkadaşlar hepimiz ankara'lıyız o zaten sayfadan bellide sitenin kuruluş amacına göre burda ankaralı arkadaşlar olarak bilgi alışverişi yapalım, mesela benim bi sorum olcak bilenler yardımcı olursa sevinirim, final sınav yerlerimden biri incirli end.meslek lisesi bilenler tarif ederse sevinirim.

kardeş merhaba bende ankarada oturuyorum bana nerede oturduğunu söylersen sana yardımcı olabilirim.

bende aslen erzurumluyum ama ankarada yasıom bende varım ayagım ugurlu gelsn ıns :)) sehrı ankaraya ankara yenımahalle bende :))

yıldırım beyazıt'ta sınava girecek var mı?

ben yarın yıldırım beyazıt ta gireceğim dostum yıldırım beyazıt ilköğretim okulunda.

Geri