Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba arkadaslar Ben 2 Sınıf ısletme okuyorum ve bu sene buyuk ıhtımal sınıfta kalacagım Alttan Davranıs bılımlerı dersım vardı
sormak ıstedıgım su
sınıfta kaldıgımda ve davranıs bılımlerımden kalırsam Okuldan atılıyormuyum?
sınıf tekrarı olarak ilk senense atılmazsın ama aynı sınıfta iki kez kalırsan atılırsın..örneğin 2.sınıfta okuyorsun eğer 2.sınıfta 2 kez üst üste sınıfta kalırsan okuldan kaydın silinir.umarım yardımcı olabilmişimdir
merhaba arkadaslar Ben 2 Sınıf ısletme okuyorum ve bu sene buyuk ıhtımal sınıfta kalacagım Alttan Davranıs bılımlerı dersım vardı
sormak ıstedıgım su
sınıfta kaldıgımda ve davranıs bılımlerımden kalırsam Okuldan atılıyormuyum?
sınıf tekrarı olarak ilk senense atılmazsın ama aynı sınıfta iki kez kalırsan atılırsın..örneğin 2.sınıfta okuyorsun eğer 2.sınıfta 2 kez üst üste sınıfta kalırsan okuldan kaydın silinir.umarım yardımcı olabilmişimdir
Ben cevaplayayım. Okuldan atılma gibi bir durumun olmaz. Fakat 1. sınıfın dersinden sorumlu olarak 3. sınıfa geçemezssin. Yani 1. sınıfın o kalan 1 dersini verene kadar 2. sınıfta kalırsın ama 7. yıl sonunda öğrencilik haklarını kaybedersin.