G gözen Kayıtlı Öğrenci 17 Nis 2009 #21 saol canım tatlı krizim tutmuştu zati bende çikolatanın kabuğunu fırlatırdım..
N nigar unutulmaz Kayıtlı Öğrenci 29 Tem 2009 #32 Naptın meleeek kafam ağrıdı insan biraz hafif bişey atardı bende alttakine kelebek tokamı fırlatayım
B By_tr Kayıtlı Öğrenci 29 Tem 2009 #33 yakalamak isterdim nigar merak ettim şimdi o tokayı ben de alttakine biberon fırlatırdım içi mama dolu olcek ama
yakalamak isterdim nigar merak ettim şimdi o tokayı ben de alttakine biberon fırlatırdım içi mama dolu olcek ama
H Hazır-Cevap Kayıtlı Öğrenci 29 Tem 2009 #34 İçi mama dolu o biberon patlarsa yandık Ben harddisk fırlatsam ne olur acaba
B By_tr Kayıtlı Öğrenci 29 Tem 2009 #36 ohoo o konuda idmanlıyız melek sende karavana elimde boş bir aşı şişesi var sana nasipmiş alttaki arkadaşım
ohoo o konuda idmanlıyız melek sende karavana elimde boş bir aşı şişesi var sana nasipmiş alttaki arkadaşım
B By_tr Kayıtlı Öğrenci 29 Tem 2009 #38 güzelim' Alıntı: gülücük fırlatırdım sana by tr Genişletmek için tıkla ... bu çok güzeldi teşekkürler arkadaşım oyunu değiştirelim ya her kes üsttekine fırlatsın bende sana dikenlerini özenle temizlediğim güllerden fırlatırım
güzelim' Alıntı: gülücük fırlatırdım sana by tr Genişletmek için tıkla ... bu çok güzeldi teşekkürler arkadaşım oyunu değiştirelim ya her kes üsttekine fırlatsın bende sana dikenlerini özenle temizlediğim güllerden fırlatırım
B Beyhan Kayıtlı Öğrenci 9 Eyl 2009 #40 vahidem' Alıntı: ben hiç bişey fırlatmam gider bitane vururum kafasına Genişletmek için tıkla ... şiddete hayır
vahidem' Alıntı: ben hiç bişey fırlatmam gider bitane vururum kafasına Genişletmek için tıkla ... şiddete hayır