P pagev Kayıtlı Öğrenci 21 Eki 2012 #1 açıköğretime kayıt yaptırdık peki bu akbiller ne olacak biz mi yaptırcaz yoksa açıköğretim öğrenci işlerinden mi alacağız ?
açıköğretime kayıt yaptırdık peki bu akbiller ne olacak biz mi yaptırcaz yoksa açıköğretim öğrenci işlerinden mi alacağız ?
T tremendous Kayıtlı Öğrenci 21 Eki 2012 #2 pagev' Alıntı: açıköğretime kayıt yaptırdık peki bu akbiller ne olacak biz mi yaptırcaz yoksa açıköğretim öğrenci işlerinden mi alacağız ? Genişletmek için tıkla ... akbilden kastetiğiniz paso snırım...Kayıt sırasında aof burosuna basvurmanız gerekiyordu...Basvurmadıysanız aof burosundan ogrenci belgesi alarak İETT'den paso cıkartabiliyorsunuz...
pagev' Alıntı: açıköğretime kayıt yaptırdık peki bu akbiller ne olacak biz mi yaptırcaz yoksa açıköğretim öğrenci işlerinden mi alacağız ? Genişletmek için tıkla ... akbilden kastetiğiniz paso snırım...Kayıt sırasında aof burosuna basvurmanız gerekiyordu...Basvurmadıysanız aof burosundan ogrenci belgesi alarak İETT'den paso cıkartabiliyorsunuz...