Ağustos kısa dönemler nerdesiniz sesiniz çıkmıyo paylaşım yapalım...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sabri55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sabri55

Kayıtlı Öğrenci
Bölüm
İşletme Yönetimi
Arkadaşlar lütfen sorusu olan bilgisi olan bu başlık altında paylaşalım...

başvuru için gerekli evraklar

1- dilekçe (as. ş. Başkanlığına hitaben)
2- diploma aslı ve (3 fotokopisi)
3- nüfus cüzdanı aslı ve (2 fotokopisi)
4- vesikalık fotoğraf (8 adet)

hocam büyük ihtimalle bende mezunum.ağustos ta alsalarda gitsem diye bekliyorum.umarım diplomalar yetişir.aralık a kadar beklemek istemiyorum.bilgisi olan var mı arkadaşlar.gidebiliyormuyuz ağustosa

geçen sene yetişmiş bu senede yetişmesi için dua edelim aradım eskişehiri bi sorun çıkmazsa yetişicek dedi...

allahıma şükürler mezunum ,inşallah arkadaşlar dua edelim yetişsin versinler diplomalarımızı mağdur olmayalım bir an önce askerliğimize karar aldıralım artık 335 kd ydk subay aday adayı askerlik ağustos vayşşş :) :D

inşallah kardesım bende mezun gibiyim nazar değmesin die gibi diorum :D 335.dönem adı altında konu açalım ben pcde sorun var bazı lınklerı kullanamıyorum. siz açın konuyu ordan devam edelım. görüşmek üzere

arkadaslar kayserıdeyım ben. aöf burosunu aradım en geç temmuzun ilk haftasında dıploman gelır dıyor. askerlık subesı ıse bana hazıran 25 ine kadar cıkıs belgesı ya da dıplomanı getırecen dıyor. buyuk ıhtımal aralığa sarkıyor maalesefff.

kardeş geçen sene nasıl yetişti bu millet herkez bişe dio ya bu ne bilgi kirliliği ya. 30 haziran son başvuru tarihi askerlik için milletin aklını karıştırmayın.

ağzı olan konuşuyo sabri kardeş heeyaa son TARİH 30 HAZİRAN ÇARŞAMBA 17:00 KADAR arkadaşlar

bugün şubemi aradım...son başvuru 25 haziran dediler...biraz daha araştırıyım dedim...albay bi tanıdık var...o da 30u son dedi...yetişmek için eskişehire gitmen lazım ki diplomanı erken alırsın belki dedi...onda da diploma yetişirse...hayırlısı yaa...

eskişehirden elden diploma alamazsın cagatay kardeş bi program vardı çagatay yollarda die o hesap yollarda kalırsın boşu boşuna :D

dıplomalar yetısmesı lazım arkadaslar son basvuru 30 hazıran ınsallah yetısırız... bende mezunum Askerlık Aralıga kalmaz ınsallah ya

ben diplomayı 30 unda alıp yarım günde işimi hallettim :) yaşasın ağustos celbi :)

Evet bende yetiştim Ağustosa. Şurda sayılı günler kaldı. Hayırlısı inşallh.

Geri