adınızı yazarak yeni evinizi görmeniz yeterki:):):)...

güldeste

Kayıtlı Öğrenci
adınızı yazarak yeni evinizi görün:):):):)...

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kendimi mutlu hissedecegim yer Hurdalıktaki bir Barakaymıs...:rolleyes:Oda güzel zaten iki gönül bir olunca samanlık seyran olurmus...(külliyen yalan tabi :D )...Tşkler güldeste bu arada acayip moral oldu kira zor tabi bu devirde... :D

banada ahşap bir ambar çıktı ya adım bu kadar değersiz mi diye düşünmedim değil...

Bana öyyle bir yer çıktı ki , ben bile hayal edemezdim . Bir kalede yazıyor amma ne kale ! orta avrupasında etrafı suyla kaplı şato kale türü birşey . Keşke bu hafta ki sayısal loto bana çıksa da o zaman hayallerim gerçek olur gibime geliyor :rolleyes:

banada saray çıktı süpermiş

oyh bana göçebe çadırı hahah:D:p

benimki karavan çıkt:cool:paylaşım için teşekkürler

yaa bana bunumu layızz gördünzzz aaaa ağlıyormmm amaa
emeğine sağlıkk çokk güzelll şaka maka

bana da büyük bi ev çıktı ama ben öyle amerika tipli evleri sevmem ne öyle görünüşü bile buz gibi :) amerikada sarayım olacağına türkiyede küçük bi evim olsun mümkünse :D

hotell çıktı acaba o hotel benim mi sdece yşayacagım yer mi:D ama ne hotellllll waaooow yanii süpermiş ya:)

banada ahşap bir ambar çıktı ya adım bu kadar değersiz mi diye düşünmedim değil...

Ölçülemeyecek bir değer malesef anlaşılamaz deyip takma kafana. Hem ambar da fena değil işte. Allah bereket versin diyecen :)
:D:D ayıptır söylemesi bana mansiyon çıktı.

aman ya rabbiiii :eek: o da ne :D
im020.jpg

im007.jpg

bu ne yaf:o

yaaa demekki geleceğim çok karanlık:p

bana da ağaç ev çıktı :)
teşekkürler pylaşım için

Geri