acil yardım lütfennn sınıf gecme

bynefretimm

Kayıtlı Öğrenci
arkadaslar bu derslerden fınalde 3 zayıf bıraktık dıyelım 2 derse düşürene kadar üste gecmıyoruz ya pekı fınalden sonra baska sınav olacakmı acaba lutfen cevap verın yıl sonu sınavı felan var o mu yoksa kalıyozmu

Arkadaşım;finallerden sonra birde eylül ayında bütünleme sınavı var.şimdi finalde 3 ders bıraktın diyelim eylüldeki bütünleme sınavında sınavda 2 derse indirmen gerekli... bir üst sınıfa geçebilmen için...........:cool:
Sınavında başarılar diliyorum..........:)

cok tsk ederım kardesım allah razı olsun korktuydum ya ;) sanada basarılar allah razı olsun basarılarr

Korkmana gerek yok final olmadı bütünleme var..umudunu yitirme....senden de allah razı olsun....tekrardan başarılar...........:p

ıyı o zaman şimdi 1.sınıftayım 7 ders var 4 unu rahat kurtarırım 3 ınsallah en kotu sartlarda yıl sonunda kurtarırım kardes cok rahatladım allah razı olsun basarılar

yazınızı yeni okudum çok güzel yazmışsınız neden kortuğumuzu anlayamadım! siz hangi sınavdan bahsediyorsunuz; sanki arkalarından koşan var işmi var o yüzden acele etmeyin yazı var kışı var olmadı baharıda var o yüzden rahat olun sınavlardan korkmayın en zor hayat sınavıdı ona hazır olun en tabana inin gerçek sınav oradadır.

Geri
Üst Alt