Açıköğretimde Kopya Skandalı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Truva06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
iptal olmuş sınavı.Maliyet muhasebesi değil de sözel derslerde aynı soruları çevirip çevirip soruyorlar zaten.Ben bu kadar risk almazdım açıkçası:p:)

nasıl sızdırmışlar ne iptal olmuş anlamadım yani sınav iptalmi oldu bütünleme soruları
?

hayır kopya çeken kişinin sınavı iptal olmuş.Kopya çektiği anlaşılmış yani.Sorun yok;)

aman öyle olsunda:)

Egitim sistemi alt üst oldu ne hale geldik yazık

Herkesin hakkını yiyolar bu sınavlarda sadece bu kişide cevaplar bulunmuş belki daha çok kişide cevaplar vardı , ezberleyip gelenler olmuş olabilir ne günlere kaldık kpss , aöf , ygs bütün sınavlarda bişe çıktı

Kopya çekenin sınavı iptal olduda..İnşallah genel olarak sınav iptal olmaz yaa bizlerin emekleri inşallah boşa gitmez,çok tedirginim..

Kopya çekenin sınavı iptal olduda..İnşallah genel olarak sınav iptal olmaz yaa bizlerin emekleri inşallah boşa gitmez,çok tedirginim..

tedirgin olmanı gerektirecek bir durum yok.İptal edemezler sınavı.Görevliler kopya çekenlere gerekli işlemi yapmışlar.Sanmıyorum o kadar masraf altına gireceklerini

Bİreysel bir kopya çekme girişimiymiş arkadaşlar yani içerden sızdırılmamış sorular, KPSS sınavıda ertelenmiş ilgili açıklama
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

açiklama geldi butunleme sonuclarinda sıkıntı yok içinizi ferah tutun bi salak kopya cekme çalişmiş becerememiş die iptal die bişe olamazdi zaten gecmiş yil sorularinla girmiş sinava

daha bu ne ya eğitim sistemi şimdi mükemmel bir 5 sene daha böyle yönetsinler bakalım görecez eğitim kalacakmı durmak yok yola devam oylara devam:))))))))))))))

Geri
Üst Alt