Açıköğretim ve yüksek lisans

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bolna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bolna

Kayıtlı Öğrenci
Bölüm
MEZUN
Merhabalar arkadaşlar
Benim sizlerden bir istirhamım olacak.Ben 4 yıllık bir yabancı dil bölümünden mezunum ve üniversitemiz (diğer üniversitelerde dahil) bölümümüzde yüksek lisans açmadı ve şartları sağladığım farklı bir alan var.Bu alan dışı yüksek lisansta da açıköğretimde önlisans olarak mevcuttur.Benim öğrenmek istediğim yüksek lisansla beraber bu açıköğretim önlisansa başvursam bana ne gibi bir avantaj ve dezavantaj sağlar?Ayrıca bu önlisansı lisans olarak tamamlama gibi bir şansımda var mıdır?

Merhabalar,

İlk sorunuz konusunda maalesef net bilgiye sahip değilim, ama hangi önlisans bölümü olduğunu söylerseniz belki yorum yapabilirim.

Açıköğretimde önlisans bölümlerini, bitirdikten sonra lisans olarak tamamlama imkanınız bulunmaktadır. Aşağıdaki linkten hangi önlisans bölümünün devamında hangi lisans bölümüne kayıt olabileceğinizi görebilirsiniz.

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Ayrıca yeni bir bölüm okumuş ve bitirmiş olmak size - deb çok + katacaktır. bu düşüncedeyim.

Çok teşekkürler,halkla ilişkiler bölümünü düşünmüştüm.Yazınızı okumuştum ve genel itibariyle hepsinin karşılığında iktisat ve işletme yazıyor.Peki mezun olunca lisans diplomasında ne yazıyor önlisans olarak okuduğumuz bölüm mü yoksa lisans olarak okuduğumuz bölüm mü yazmaktadır.?

Çok teşekkürler vermiş olduğunuz bilgiler için claps

Geri